logo
30 March 2015

Face of the Day met o.a. Catrice Made to Stay Inside Eye Khôl Kajal

Gepost in beauty

Face of the Day met o.a. Catrice Made to Stay Inside Eye Khôl Kajal, face of the day, make-up of the day, catrice made to stay inside eye khôl kajal, beautyblog, mac bao bao wan forbidden sunrise, yves rocher zéro défaut flawless skin foundation, Giorgio Armani Maestro fusion makeup, NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla, Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder, MAC Maleficent Sculpting Powder Sculpt, NARS Miss Liberty Highlighting Blush Powder, MAC Toledo Blush Ombre Kindergarten Red, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector 25, Bourjois Brow Beauty touch Eye Illuminating Pencil, Too Faced Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer, Catrice Made to Stay Inside Eye Khôl Kajal 010 Come Black And Stay, Bourjois 1 seconde Volume mascara, MAC Bao Bao Wan Forbidden Sunrise lipstick

Na Burmese Kiss, Romantic Breakdown en Lavender Jade is het nu de beurt aan de vierde en laatste MAC Bao Bao Wan lipstick: Forbidden Kiss. Een hele oranje lipstick, die ik heb gecombineerd met de Catrice Made to Stay Inside Eye Khôl Kajal. Wat vinden jullie van zwart omlijnde ogen? Houd je ervan of niet? Ik vind het wel tof, voor af en toe.

Face of the Day met o.a. Catrice Made to Stay Inside Eye Khôl Kajal, face of the day, make-up of the day, catrice made to stay inside eye khôl kajal, beautyblog, mac bao bao wan forbidden sunrise, yves rocher zéro défaut flawless skin foundation, Giorgio Armani Maestro fusion makeup, NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla, Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder, MAC Maleficent Sculpting Powder Sculpt, NARS Miss Liberty Highlighting Blush Powder, MAC Toledo Blush Ombre Kindergarten Red, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector 25, Bourjois Brow Beauty touch Eye Illuminating Pencil, Too Faced Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer, Catrice Made to Stay Inside Eye Khôl Kajal 010 Come Black And Stay, Bourjois 1 seconde Volume mascara, MAC Bao Bao Wan Forbidden Sunrise lipstick

In deze look heb ik één van mijn favoriete highlighters gebruikt: Miss Liberty van NARS. Die komt uit mijn NARS blush palette en draag ik de laatste tijd heel vaak.

Face of the Day met o.a. Catrice Made to Stay Inside Eye Khôl Kajal, face of the day, make-up of the day, catrice made to stay inside eye khôl kajal, beautyblog, mac bao bao wan forbidden sunrise, yves rocher zéro défaut flawless skin foundation, Giorgio Armani Maestro fusion makeup, NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla, Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder, MAC Maleficent Sculpting Powder Sculpt, NARS Miss Liberty Highlighting Blush Powder, MAC Toledo Blush Ombre Kindergarten Red, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector 25, Bourjois Brow Beauty touch Eye Illuminating Pencil, Too Faced Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer, Catrice Made to Stay Inside Eye Khôl Kajal 010 Come Black And Stay, Bourjois 1 seconde Volume mascara, MAC Bao Bao Wan Forbidden Sunrise lipstickFace of the Day met o.a. Catrice Made to Stay Inside Eye Khôl Kajal, face of the day, make-up of the day, catrice made to stay inside eye khôl kajal, beautyblog, mac bao bao wan forbidden sunrise, yves rocher zéro défaut flawless skin foundation, Giorgio Armani Maestro fusion makeup, NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla, Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder, MAC Maleficent Sculpting Powder Sculpt, NARS Miss Liberty Highlighting Blush Powder, MAC Toledo Blush Ombre Kindergarten Red, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector 25, Bourjois Brow Beauty touch Eye Illuminating Pencil, Too Faced Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer, Catrice Made to Stay Inside Eye Khôl Kajal 010 Come Black And Stay, Bourjois 1 seconde Volume mascara, MAC Bao Bao Wan Forbidden Sunrise lipstick


Ik heb gebruikt:

Gezicht
Yves Rocher Zéro Défaut Flawless skin foundation
Giorgio Armani Maestro fusion makeup (hier kun je Giorgio Armani make-up vinden)
NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla (kun je hier vinden)
Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder (kun je hier vinden)
MAC Maleficent Sculpting Powder Sculpt (hier kun je MAC vinden)
NARS Miss Liberty Highlighting Blush Powder (kun je hier vinden)

Wangen
MAC Toledo Blush Ombre Kindergarten Red (hier kun je MAC Toledo vinden)

Wenkbrauwen
Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector 25 (kun je hier vinden)
Bourjois Brow Beauty touch Eye Illuminating Pencil (hier kun je Bourjois make-up vinden)

Ogen
Too Faced Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer (kun je hier vinden)
Catrice Made to Stay Inside Eye Khôl Kajal 010 Come Black And Stay
Bourjois 1 seconde Volume mascara (kun je hier vinden)

Lippen
MAC Bao Bao Wan Forbidden Sunrise lipstick (hier kun je MAC vinden)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties