logo
14 March 2015

Face of the Day met o.a. MAC Isabel and Ruben Toledo Bellgreens: Eye Shadow x6

Gepost in beauty

Face of the Day met o.a. MAC Isabel and Ruben Toledo Bellgreens: Eye Shadow x6, face of the day, fotd, motd, mac isabel and ruben toledo, mac toledo eye shadow palette, mac toledo review, mac toledo swatches, mac bao bao wan burmese kiss, mac burmese kiss, face stockholm lip fix, catrice prime and fine eyeshadow base, bourjois effet smoky eyeliner, nyc cityproof 24 hr mascara, the body shop tea tree flawless bb cream, catrice all round coverstick, Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder, Anastasia Beverly Hills Contour Kit

Voor deze Face of the Day heb ik een aantal nieuwe producten getest: een blush en oogschaduwpalette uit de MAC Isabel and Ruben Toledo collectie, een lipstick uit de MAC Bao Bao Wan collectie, een nieuwe mascara van NYC en de nieuwe oogschaduwbasis en coverstick van Catrice.

Om mee te beginnen: die laatste twee zijn echte aanraders! In tegenstelling tot wat meestal het geval is, is de lichtste kleur Catrice All Round Coverstick niet te donker voor me en bovendien dekt de concealer goed. Ik ben fan! Ook de Catrice Prime And Fine Eyeshadow Base vind ik een toppertje. Qua product is het een knock off van Too Faced Eyeshadow Insurance.

Face of the Day met o.a. MAC Isabel and Ruben Toledo Bellgreens: Eye Shadow x6, face of the day, fotd, motd, mac isabel and ruben toledo, mac toledo eye shadow palette, mac toledo review, mac toledo swatches, mac bao bao wan burmese kiss, mac burmese kiss, face stockholm lip fix, catrice prime and fine eyeshadow base, bourjois effet smoky eyeliner, nyc cityproof 24 hr mascara, the body shop tea tree flawless bb cream, catrice all round coverstick, Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder, Anastasia Beverly Hills Contour Kit

Over de MAC Isabel and Ruben Toledo producten ben ik ook al super tevreden. De blush is een beetje paarsig en ik vind paars-achtige blushes super tof (bovendien is de blush ombre, wat er very pretty uitziet). Het oogschaduwpalette heeft bijzondere tinten en is heel goed gepigmenteerd.

Face of the Day met o.a. MAC Isabel and Ruben Toledo Bellgreens: Eye Shadow x6, face of the day, fotd, motd, mac isabel and ruben toledo, mac toledo eye shadow palette, mac toledo review, mac toledo swatches, mac bao bao wan burmese kiss, mac burmese kiss, face stockholm lip fix, catrice prime and fine eyeshadow base, bourjois effet smoky eyeliner, nyc cityproof 24 hr mascara, the body shop tea tree flawless bb cream, catrice all round coverstick, Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder, Anastasia Beverly Hills Contour Kit

De MAC Bao Bao Wan Burmese Kiss Lipstick is niet super bijzonder, maar wel mooi mat (hij wordt matter naarmate je ‘m langer draagt) én blijft goed zitten.

Face of the Day met o.a. MAC Isabel and Ruben Toledo Bellgreens: Eye Shadow x6, face of the day, fotd, motd, mac isabel and ruben toledo, mac toledo eye shadow palette, mac toledo review, mac toledo swatches, mac bao bao wan burmese kiss, mac burmese kiss, face stockholm lip fix, catrice prime and fine eyeshadow base, bourjois effet smoky eyeliner, nyc cityproof 24 hr mascara, the body shop tea tree flawless bb cream, catrice all round coverstick, Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder, Anastasia Beverly Hills Contour Kit

Tot slot ben ik over de nieuwe NYC Cityproof 24HR Mascara wat minder te spreken: deze doet weinig voor mijn wimpers en ik heb er daardoor veel laagjes van nodig.

P.S. Hier had ik mijn vlecht omhoog gedaan, maar dat vond ik toch een beetje te tuttig. Dus voor de outfitfoto’s (die er nog aankomen) hangt ie weer naar beneden.

Ik heb gebruikt:

Gezicht
The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream Light (kun je hier vinden)
Catrice All Round Coverstick 010 Nude
Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder
Anastasia Beverly Hills Contour Kit (kun je hier vinden)

Wangen
MAC Isabel and Ruben Toledo Ombre Blush Azalea Blossom (hier kun je MAC vinden)

Wenkbrauwen
Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector 25 (kun je hier vinden)

Ogen
Catrice Prime And Fine Eyeshadow Base 010
MAC Isabel and Ruben Toledo Bellgreens: Eye Shadow x6 (hier kun je MAC vinden)
Bourjois Effet Smoky Eyeliner 73 Deep Green (kun je hier vinden)
NYC Cityproof 24 HR Mascara

Lippen
Face Stockholm Lip Fix (hier kun je Face Stockholm vinden)
MAC Bao Bao Wan Burmese Kiss Lipstick (hier kun je MAC vinden)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties