logo
21 March 2015

Face of the Day met o.a. MAC Toledo Lip Glass

Gepost in beauty

Face of the Day met o.a. MAC Toledo Lip Glass, mac toledo, mac toledo lip glass swatches, mac toledo lip glass sin, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer, Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti Soft Compact Face Powder, NARS Laguna Bronzing Powder, The Body Shop Lip & Cheek Velvet Stick, essence make me brow eyebrow gel mascara, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector, Too Faced Anti-Crease Eye Shadow Primer, essence i love nude eyeshadow, Bourjois Liner Pinceau Liquid Eyeliner, miss sporty Lash Millionaire All In 1 Mascara 002 Extra black, Face of the Day met o.a. MAC Toledo Lip Glass, mac toledo, mac toledo lip glass swatches, mac toledo lip glass sin, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer, Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti Soft Compact Face Powder, NARS Laguna Bronzing Powder, The Body Shop Lip & Cheek Velvet Stick, essence make me brow eyebrow gel mascara, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector, Too Faced Anti-Crease Eye Shadow Primer, essence i love nude eyeshadow, Bourjois Liner Pinceau Liquid Eyeliner, miss sporty Lash Millionaire All In 1 Mascara 002 Extra black,

Ik ben de laatste tijd helemaal into donkere lippen. Valt het al op? Mijn nieuwste donkere lipproduct is de MAC Toledo Sin Lip Glass. Een prachtige lipgloss, maar ik vind wel dat je ‘m over een lipstick heen moet dragen (stiekem wil ik dus nu ook wel heel graag de MAC Toledo Sin Lipstick). Hij is namelijk niet volledig dekkend en egaal en bovendien heeft hij de de neiging om uit te lopen als je meer aanbrengt dan slechts een dun laagje.

Face of the Day met o.a. MAC Toledo Lip Glass, mac toledo, mac toledo lip glass swatches, mac toledo lip glass sin, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer, Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti Soft Compact Face Powder, NARS Laguna Bronzing Powder, The Body Shop Lip & Cheek Velvet Stick, essence make me brow eyebrow gel mascara, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector, Too Faced Anti-Crease Eye Shadow Primer, essence i love nude eyeshadow, Bourjois Liner Pinceau Liquid Eyeliner, miss sporty Lash Millionaire All In 1 Mascara 002 Extra black,

Donkere lippen én ogen vind ik stiekem nog een beetje eng, maar ook wel heel erg gaaf. Ik heb op mijn ogen twee nieuwe essence I love nude oogschaduws geprobeerd. Ze zijn super fijn, ik vind de kwaliteit van de oogschaduws van essence en Catrice echt heel erg vooruit zijn gegaan de laatste tijd.

Face of the Day met o.a. MAC Toledo Lip Glass, mac toledo, mac toledo lip glass swatches, mac toledo lip glass sin, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer, Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti Soft Compact Face Powder, NARS Laguna Bronzing Powder, The Body Shop Lip & Cheek Velvet Stick, essence make me brow eyebrow gel mascara, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector, Too Faced Anti-Crease Eye Shadow Primer, essence i love nude eyeshadow, Bourjois Liner Pinceau Liquid Eyeliner, miss sporty Lash Millionaire All In 1 Mascara 002 Extra black,

Tot slot: de The Body Shop Lip & Cheek Velvet Stick is in theorie heel leuk, maar ik ben toch niet zo’n fan van cream blushes. Het wordt snel vlekkerig, vind ik.

Ik heb gebruikt:

Gezicht
Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer Beige moyen
human+kind BB Cream Light to Medium (kun je hier vinden)
NYC Smooth Skin 2in1 Compact Foundation & Concealer 001 Ivory
Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti Soft Compact Face Powder
NARS Laguna Bronzing Powder (kun je hier vinden)

Wangen
The Body Shop Lip & Cheek Velvet Stick (kun je hier vinden)

Wenkbrauwen
essence make me brow eyebrow gel mascara
Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector (kun je hier vinden)

Ogen
Too Faced Anti-Crease Eye Shadow Primer (kun je hier vinden)
essence i love nude eyeshadow 01 vanilla sugar
essence i love nude eyeshadow 06 coffee bean
Bourjois Liner Pinceau Liquid Eyeliner (kun je hier vinden)
miss sporty Lash Millionaire All In 1 Mascara 002 Extra black

Lippen
MAC Toledo Lip Glass Sin (kun je hier vinden)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties