logo
17 March 2015

gx x Gwen Stefani

Gepost in fashion

fashion is a party, gwen stefani, gwen stefani schoenenlijn, gwen stefani zalando, gx x gwen stefani, hakken, party heels, opvallende schoenen, aparte schoenen, bijzondere schoenen, damesschoenen, fashion blogger

Gwen Stefani had al haar eigen schoenenlijn binnen haar merk L.A.M.B., maar heeft nu ook een wat betaalbaardere collectie gemaakt: gx x Gwen Stefani. In Nederland is de collectie exclusief verkrijgbaar bij Zalando.

Het zijn stuk voor stuk schoenen waar je mee opvalt: hoge hakken, felle kleuren en aanwezige prints zijn volop van de partij in deze collectie. Dat past goed bij Gwen, toch? Ik weet niet of deze schoenen allemaal ook (nog) zo goed bij mij passen, maar op sommigen zie ik mezelf wel verschijnen.

Je shopt de complete (meer dan bovenstaande zes exemplaren) gx x Gwen Stefani collectie hier.

Zijn ze iets voor jou of zie je jezelf er nog niet op lopen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties