logo
25 March 2015

Heaven Eleven

Gepost in mijn outfits

heaven eleven, heaven eleven sieraden, ciraad.nl, gesponsorde post, gesponsorde outfitpost, fashion is a party outfits, ketting agaath, ketting natuursteen, boho sieraden, etnische sieraden, sieradenwebshop, fashion is a party, fashion blogger, nike air max, trenchcoat, zara, mango, artdeco, zilveren kettingheaven eleven, heaven eleven sieraden, ciraad.nl, gesponsorde post, gesponsorde outfitpost, fashion is a party outfits, ketting agaath, ketting natuursteen, boho sieraden, etnische sieraden, sieradenwebshop, fashion is a party, fashion blogger, nike air max, trenchcoat, zara, mango, artdeco, zilveren kettingheaven eleven, heaven eleven sieraden, ciraad.nl, gesponsorde post, gesponsorde outfitpost, fashion is a party outfits, ketting agaath, ketting natuursteen, boho sieraden, etnische sieraden, sieradenwebshop, fashion is a party, fashion blogger, nike air max, trenchcoat, zara, mango, artdeco, zilveren kettingheaven eleven, heaven eleven sieraden, ciraad.nl, gesponsorde post, gesponsorde outfitpost, fashion is a party outfits, ketting agaath, ketting natuursteen, boho sieraden, etnische sieraden, sieradenwebshop, fashion is a party, fashion blogger, nike air max, trenchcoat, zara, mango, artdeco, zilveren kettingheaven eleven, heaven eleven sieraden, ciraad.nl, gesponsorde post, gesponsorde outfitpost, fashion is a party outfits, ketting agaath, ketting natuursteen, boho sieraden, etnische sieraden, sieradenwebshop, fashion is a party, fashion blogger, nike air max, trenchcoat, zara, mango, artdeco, zilveren kettingheaven eleven, heaven eleven sieraden, ciraad.nl, gesponsorde post, gesponsorde outfitpost, fashion is a party outfits, ketting agaath, ketting natuursteen, boho sieraden, etnische sieraden, sieradenwebshop, fashion is a party, fashion blogger, nike air max, trenchcoat, zara, mango, artdeco, zilveren ketting

Een tijdje geleden liet ik jullie mijn Cirq armband zien, vandaag laat ik jullie graag kennismaken met een ander merk van Ciraad.nl: Heaven Eleven.

Heaven Eleven is een merk met een etnische/boho vibe. In de collectie van dit sieradenmerk zie je o.a. kralen, natuurstenen, leren bandjes en afbeeldingen uit de natuur, zoals blaadjes, bloemen en sterren.

Mijn keuze viel op dit tijdloze, echt zilveren kettinkje met een Agaath steen in zwart (maar als het licht erop schijnt zie je er ook bruin in). Hoewel ik niet veel weet van natuurstenen en ze ook eigenlijk nooit gedragen heb als sierraad, vind ik deze gewoon erg mooi. Het is wat mij betreft een ketting voor alledag, die goed past bij mijn (toch steeds wat zwarter wordende) garderobe. De ketting is er in meerdere kleuren, bezoek zeker even Ciraad.nl als ie je aanspreekt.

Omdat ik mijn Heaven Eleven ketting vrij klassiek vind, heb ik ‘m gecombineerd in een sportieve outfit. Ik ben al tijden helemaal weg van blote enkels en vind dat vooral voor deze tijd van het jaar erg “fris” staan.

Ik vind dit een toffe outfit. Vrouwelijk, maar toch ook relaxed en niet te veel ‘tried too hard‘. Wat vind jij?

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties