logo
11 March 2015

Inglot sale

Gepost in beauty

inglot, inglot sale, fashion is a party, fashion blogger, inglot lipstick, inglot eyeliner, inglot nederland, inglot failliet, beautylish, make-up

Bij Anneloes las ik dat Inglot momenteel een sale houdt: je krijgt online -50% korting op heel veel producten!

Het is heel lang geleden dat ik iets van Inglot heb geprobeerd. Ik vind de webshop super onhandig (vergelijk de Nederlandse Inglot webshop maar eens met Beautylish, waar Inglot internationaal te koop is – wat een verschil!) en een fysiek verkooppunt is niet in de buurt.

Toen Inglot nog aan de Van Baerlestraat zat ben ik er wel eens geweest. Ik was toen super impressed door alle producten, dus ik hoop dat ze – ondanks negatieve verhalen en een faillissement – het gaan redden in Nederland in de toekomst.

Met deze Inglot sale zijn de prijzen een stuk aantrekkelijker en daarom heb ik een aantal gave producten – die je hierboven ziet – besteld. Volgens zover ik weet is de kwaliteit van Inglot altijd heel goed, dus ik ben benieuwd of alles me inderdaad goed zal bevallen. Niet van alles kon ik online swatches vinden, maar gelukkig staan vrijwel alle Inglot producten geswatcht op de site van Beautylish, dus die heb ik geraadpleegd.

Hoe lang de sale duurt weet ik niet, ik zou de Facebook pagina van Inglot in de gaten houden om op de hoogte te blijven.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties