logo
13 March 2015

LUSH Bunch of Carrots Bubble Bar

Gepost in beauty

lush lentecollectie, lush lentecollectie 2015, lush pasen, lush bunch of carrots, lush nederland, lush verkooppunten, lush bubble bars, lush lente review, lush lentecollectie review, lush pasen review, lush cosmetics, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Toen ik de lentecollectie van LUSH zag werd ik heel erg blij: de collectie draait zo’n beetje om konijnen, wortels en eieren… leeeeeuk!

Als eerste heb ik de één van de LUSH Bunch of Carrots geprobeerd. Normaal koop je bij LUSH een Bubble Bar per stuk, maar deze wortels koop je in een ‘bunch’: per drie. Hoewel wortels eigenlijk maar “droge” dingen zijn (ik bedoel: van LUSH zijn we veel girly dingen, glitters en zoetigheden gewend, toch?) word ik er echt blij van om zo’n worteltje in bad te doen.

Ik leg de wortel in bad en verwacht dat hij snel oplost in het water, zoals de LUSH Bubble Bars doen, maar er gebeurt eigenlijk niets. De wortel blijft de wortel, het water verkleurt niet. Ik breek de wortel en verpulver ‘m in de hoop dat hij beter oplost, maar nee: nu heb ik simpelweg stukjes wortel in mijn bad liggen. Er komt wel iets meer kleur en product in het water, maar toch niet helemaal zoals ik geloof dat een Bubble Bar bedoeld is. Ik ga het bad in en merk dat het water wel steeds iets geliger wordt en dat de wortel mijn huid toch wel zacht maakt. Maar in veel mindere maten dan bij de andere Bubble Bars die ik geprobeerd heb het geval was. Ook ruik ik amper geur.

lush lentecollectie, lush lentecollectie 2015, lush pasen, lush bunch of carrots, lush nederland, lush verkooppunten, lush bubble bars, lush lente review, lush lentecollectie review, lush pasen review, lush cosmetics, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Gek hè? Ik ben op onderzoek uitgegaan en las op de site van LUSH: ‘Neem een worteltje en zwier hem door het warme badwater, zodat je lekker veel bubbels krijgt. Leg je worteltje weg en stap in je heerlijke schuimbad’. Zou het dan niet de bedoeling zijn dat de Bubble Bar oplost? Moet je hem alleen maar in het water houden en dan weer wegleggen? Maar de Bubble Bar is toch een hele tijd in het bad geweest en ik heb geen millimeter schuim gezien…

Ik besloot het na te vragen bij LUSH. Daar heb ik een hoop verheldering verkregen. Blijkbaar kun je niet alle badproducten gewoon zo in bad gooien, zoals ik altijd heb gedaan. Bubble Bars moet je in principe verkruimelen onder een stromende kraan met warm water (dan krijg je veel schuim en ik heb nog nooit schuim gehad – nu is duidelijk waarom). Bath Bombs kun je wel zo in bad gooien: die lossen gewoon op (maar geven minder schuim). Deze Bubble Bar is dan weer een beetje een vreemde eend in de bijt: die moet je niet verkruimelen, maar dus door het water zwieren. Snappen jullie het allemaal nog? Mooi, dan: be right back, even testen of ik met deze informatie op zak meer succes heb met de Bunch of Carrots…

Ja, door met de wortel door het water te zwieren (dat groen is dus niet alleen omdat de wortel anders zo kaal is, het heeft ook een functie!) krijg ik inderdaad schuim. Maar niet veel en kleur en geur komt er ook maar weinig van de wortel af.

Nee, hoe leuk ik ze er ook uit vind zien: de Bunch of Carrots zijn geen nieuwe favoriet van me. Ze kosten overigens €5,95.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties