logo
26 March 2015

LUSH Golden Egg Bath Bomb

Gepost in beauty

LUSH Golden Egg Bath Bomb, lush easter, lush paascollectie, lush lentecollectie, lush lente 2015, lush pasen 2015, lush golden egg bath bomb review, lush cosmetics, lush nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, lush bath bombs, lush badproducten, lush golden egg

Deze LUSH Golden Egg Bath Bomb kunt uit de lente-/paascollectie van LUSH. Het is een goudkleurig ei met goudkleurige glitters erop en met de geur van Honey I Washed The Kids: heerlijk! Hoe langer ik Honey I Washed The Kids heb, hoe enthousiaster ik word over de geur, merk ik.

De Golden Egg Bath Bomb lost op  in het badwater, die vervolgens verkleurt in een geel-/goudkleurig tintje. Van de glitters zie je in het water niet veel terug en dat vind ik eigenlijk wel prima: glitters kunnen heel hardnekkig zijn immers. Als ze in het water zitten, belanden ze ook op je lichaam en zie ze daar maar weer eens af te krijgen als je geen zin in ze hebt… dan kun je gelijk wéér in bad.

LUSH Golden Egg Bath Bomb, lush easter, lush paascollectie, lush lentecollectie, lush lente 2015, lush pasen 2015, lush golden egg bath bomb review, lush cosmetics, lush nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, lush bath bombs, lush badproducten, lush golden egg

Het ei is niet echt geschikt om stukjes vanaf te breken, al denk ik wel dat je hem in delen zou kunnen snijden om hem in delen te kunnen gebruiken, als je dat zou willen. Gebruik je hem in één keer, dan neem je een prijzig bad: deze Bath Bomb kost €5,95 namelijk.

Mijn huid wordt heerlijk zacht van de Golden Egg; ik denk dat dit mijn favoriete LUSH badproduct is van de LUSH producten voor in bad die ik tot nu toe heb geprobeerd. Ik raad ‘m aan!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties