logo
31 March 2015

LUSH Jackie Oates kleursupplement

Gepost in beauty

LUSH Jackie Oates kleursupplement, LUSH, LUSH make-up, LUSH foundation, LUSH Jackie Oates, foundation lichte huid, lichte foundation, bb cream, foundation mengen met dagcrème, lush, houdbaarheid foundation, beautyblog, lush jackie oates review, fashion blogger, lush kleursupplementen, fashion is a party

LUSH kennen we van haar zepen en bad- en doucheproducten, maar LUSH verkoopt ook make-up. Deze krijgt volgens mij een stuk minder aandacht dan de rest van LUSH’ producten en daarom zet ik vandaag één van de LUSH kleursupplementen in de spotlight: het LUSH Jackie Oates kleursupplement. Deze is speciaal bedoeld voor de heel lichte huid en die heb ik natuurlijk.

LUSH Jackie Oates kleursupplement, LUSH, LUSH make-up, LUSH foundation, LUSH Jackie Oates, foundation lichte huid, lichte foundation, bb cream, foundation mengen met dagcrème, lush, houdbaarheid foundation, beautyblog, lush jackie oates review, fashion blogger, lush kleursupplementen, fashion is a party

Afgelopen week heb ik – als voorbereiding op mijn verhuizing- weer eens flink opgeruimd en toen kwam ik het onaangebroken potje tegen. Hij bleek nog goed tot en met mei, dus ik heb ‘m gauw in gebruik genomen!

De kleursupplementen van LUSH zijn een soort foundations, maar ze heten ‘kleursupplementen’ omdat ze je ze niet alleen als foundation kunt gebruiken, maar ook bijvoorbeeld kunt mengen met je dagcrème. Bovendien klinkt ‘foundation’ toch een beetje als ‘niet goed voor je huid’. Deze kleursupplementen zijn vrij van minerale oliën en voedend en verzorgend voor de huid. Er zijn vijf verschillende tinten en Jackie Oates is de lichtste.

LUSH Jackie Oates kleursupplement, LUSH, LUSH make-up, LUSH foundation, LUSH Jackie Oates, foundation lichte huid, lichte foundation, bb cream, foundation mengen met dagcrème, lush, houdbaarheid foundation, beautyblog, lush jackie oates review, fashion blogger, lush kleursupplementen, fashion is a party

Allereerst: eindelijk een “foundation” die perfect bij mijn huidskleur past! Heerlijk om eens geen concessies te doen aan een iets te gele of donkere tint: Jackie Oates is perfect voor mij. Maar dan: helaas vind ik Jackie Oates niet zo goed dekken. Na drie laagjes krijg ik onderstaand resultaat en hoewel dat er prima uitziet, houd ik zelf meer van een écht heel egaal en goed dekkend resultaat. Dat is echter een kwestie van smaak, want het kleursupplement geeft wel een mooi natuurlijk effect en dat is natuurlijk iets wat bovendien goed bij LUSH past.

LUSH Jackie Oates kleursupplement, LUSH, LUSH make-up, LUSH foundation, LUSH Jackie Oates, foundation lichte huid, lichte foundation, bb cream, foundation mengen met dagcrème, lush, houdbaarheid foundation, beautyblog, lush jackie oates review, fashion blogger, lush kleursupplementen, fashion is a party

Jackie Oates blendt heel mooi in de huid, vind ik. Juist omdat ik vaak een eigenlijk net iets te donkere/gele foundation draag (die ik dan meng of waar ik op een andere manier creatief mee omga) én omdat ik van een heel dekkend resultaat houd, zie je foundation van dichtbij altijd wel zitten bij me. Dat is bij Jackie Oates niet zo. Ik heb een close-up shot gemaakt als bewijsmateriaal ;-).

LUSH Jackie Oates kleursupplement, LUSH, LUSH make-up, LUSH foundation, LUSH Jackie Oates, foundation lichte huid, lichte foundation, bb cream, foundation mengen met dagcrème, lush, houdbaarheid foundation, beautyblog, lush jackie oates review, fashion blogger, lush kleursupplementen, fashion is a partyLUSH Jackie Oates kleursupplement, LUSH, LUSH make-up, LUSH foundation, LUSH Jackie Oates, foundation lichte huid, lichte foundation, bb cream, foundation mengen met dagcrème, lush, houdbaarheid foundation, beautyblog, lush jackie oates review, fashion blogger, lush kleursupplementen, fashion is a party

Eigenlijk is dit gewoon een heel goede foundation voor de lichte huid, maar je moet dus geen enorme dekking verwachten. Ik zou ‘m dan ook zeker niet mengen met mijn dagcrème, want dan houd je al helemaal niet veel van het egaliserende effect over.

LUSH Jackie Oates kost 16,25. Ik schat in dat je hier echt lang mee doet, zelfs als je per keer drie laagjes aanbrengt.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties