logo
16 March 2015

LUSH Pot O’ Gold Shower Jelly

Gepost in beauty

LUSH, LUSH Pot O' Gold, LUSH Pot O' Gold Shower Jelly, beautyblog, lush lente, lush lentecollectie, lush lentecollectie 2015, LUSH Pot O' Gold review, LUSH Shower Jelly, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Mijn eerste LUSH Shower Jelly! Ik heb al heel vaak op het punt gestaan om één van de Shower Jelly’s te kopen – omdat ik er eens één in een LUSH winkel heb geprobeerd en hij mijn huid zo zacht maakte!-, maar omdat ik nog genoeg had staan heb ik het nooit gedaan. Nu heb ik dus LUSH Pot O’ Gold Shower Jelly: een limited edition Shower Jelly uit LUSH’ lentecollectie.

Wat is een Shower Jelly? Een Shower Jelly is een douche gel, maar dan niet in vloeibare vorm, maar in een soort pudding substantie. Je kunt de Shower Jelly steeds in zijn geheel gebruiken, maar je kunt ‘m ook in stukjes snijden (zoals je hier ziet)Dat heb ik niet gedaan, want dat vind ik eigenlijk een beetje zonde ofzo (wat nergens op slaat, maar dat is gewoon mijn gevoel).

Pot O’ Gold heeft een heel aparte geur, die ik moeilijk kan beschrijven. Ik moest echt aan mijn vader vragen: ‘Waar ruikt dit nou naar?’ om op een ingrediënt te komen (waarna mijn vader allemaal ingrediënten opnoemde die er dus niet in bleken te zitten). Er schijnt best wat ananassap in te zitten, maar ananas ruik ik eigenlijk totaal niet terug. Ik denk dat ik nog het meeste de parfum en het ‘Gardenia Extract’ ruik.

LUSH, LUSH Pot O' Gold, LUSH Pot O' Gold Shower Jelly, beautyblog, lush lente, lush lentecollectie, lush lentecollectie 2015, LUSH Pot O' Gold review, LUSH Shower Jelly, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Ik vind een Shower Jelly een stuk praktischer werken dan de zepen van LUSH: die laatste glibberen maar van bakjes af enzo. Een Shower Jelly doe je steeds terug in zijn potje en haal je er een volgende keer weer gemakkelijk uit om ermee over je hele lichaam te geven. De Shower Jelly geeft product af, maar niet te veel (wat ik bij vloeibare douchegel wel vaak heb), waardoor je niets verspilt. Op deze manier kun je echt super lang met één Shower Jelly doen, wat dit product ook nog eens heel budget vriendelijk maakt.

Op dit blog las ik dat je Pot O’ Gold ook voor in bad kunt gebruiken, maar ook dat heb ik nog niet gedaan, want ik ga niet vaak in bad en ik heb nog genoeg LUSH Bubble Bars liggen (plus: dan moet je je Shower Jelly in stukjes snijden en dat wilde ik dus niet). Op de verpakking en de site van LUSH staat dat je de Shower Jelly ook voor je haar kunt gebruiken, maar ook dat heb ik niet gedaan, want ik heb niet zulke goede ervaringen met LUSH producten voor mijn haar: I think I need some silicons in my life.

LUSH, LUSH Pot O' Gold, LUSH Pot O' Gold Shower Jelly, beautyblog, lush lente, lush lentecollectie, lush lentecollectie 2015, LUSH Pot O' Gold review, LUSH Shower Jelly, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

De eerste keer kreeg ik de Shower Jelly trouwens niet uit zo’n potje. Nadat ik een gaatje maakte onderin de bodem kreeg ik hem eruit en kan ik hem er steeds gemakkelijk uit halen en er weer in doen.

LUSH Pot O’ Gold Shower Jelly kost €5,95 en is uiteraard te koop bij LUSH. Je vindt ‘m hier in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties