logo
21 March 2015

LUSH Somewhere Over The Rainbow zeep

Gepost in beauty

lush lentecollectie, lush cosmetics, lush somewhere over the rainbow, lush zepen, lush spring 2015, lush lente 2015, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, regenboogzeep, mandarijn, neroli, roos, konijnen

Regenbogen, ik ben er dol op! Ik ben sowieso dol op kleur, dus natuurlijk ben ik ook dol op regenbogen. De LUSH lentecollectie is dan ook helemaal mijn ding, want naast een konijnenthema zit er ook een regenboogzeep in de collectie: LUSH Somewhere Over The Rainbow.

LUSH Schrijft over de zeep: “Deze zeep heeft een heerlijke, opwekkende geur die je nog niet eerder bij ons hebt geroken. We hebben er onder andere mandarijn, neroli en roos in gestopt. De prachtige kleuren en glittertjes maken het feestje compleet”. De glittertjes heb ik eerlijk gezegd nog niet gespot, maar de kleuren zijn heel vrolijk. Ik heb natuurlijk maar een stuk van de hele zeep (als je wel eens in een LUSH filiaal bent geweest dan weet je dat LUSH heel grote zepen maakt waar ze een stukje in een grootte naar wens van afsnijden), dus helaas heeft mijn zeep niet alle kleuren van de regenboog, maar hij blijft vrolijk.

lush lentecollectie, lush cosmetics, lush somewhere over the rainbow, lush zepen, lush spring 2015, lush lente 2015, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, regenboogzeep, mandarijn, neroli, roos, konijnen

Opnieuw heeft deze zeep een geur die ik lastig te plaatsen vind. Dat heb ik vaker bij LUSH, zoals ook bij Karma of bij Pot O’ Gold. Ik vind het een lekkere geur, maar het is niet mijn favoriet. Ik heb ook nog een stuk Honey I Washed The Kids en die pak ik toch liever, merk ik. Maar juist de afwisseling tussen mijn LUSH zepen en douchegels vind ik fijn.

LUSH Somewhere Over The Rainbow kost €6,50 voor 100 gram.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties