logo
19 March 2015

MAC Bao Bao Wan Bao Bao’s Jewels Veluxe Pearlfusion Shadow

Gepost in beauty

MAC Bao Bao Wan Bao Bao's Jewels Veluxe Pearlfusion Shadow, fashion is a party, fashion blogger, mac bao bao wan, MAC Bao Bao Wan Bao Bao's Jewels Veluxe Pearlfusion Shadow swatches, mac bao bao wan review, mac bao bao wan eyeshadow, beautyblog

De MAC Bao Bao Wan collectie ging in eerste instantie een beetje langs me heen, maar hoe meer ik ervan zie, hoe enthousiaster ik word! Afgelopen weekend liet ik jullie al één van de lipsticks zien uit de collectie en nu is het tijd voor het Bao Bao Jewel’s Veluxe Pearlfusion Shadow palette.

MAC Bao Bao Wan Bao Bao's Jewels Veluxe Pearlfusion Shadow, fashion is a party, fashion blogger, mac bao bao wan, MAC Bao Bao Wan Bao Bao's Jewels Veluxe Pearlfusion Shadow swatches, mac bao bao wan review, mac bao bao wan eyeshadow, beautyblogMAC Bao Bao Wan Bao Bao's Jewels Veluxe Pearlfusion Shadow, fashion is a party, fashion blogger, mac bao bao wan, MAC Bao Bao Wan Bao Bao's Jewels Veluxe Pearlfusion Shadow swatches, mac bao bao wan review, mac bao bao wan eyeshadow, beautyblog

MAC’s Veluxe Pearlfusion is oogschaduw met lekker veel glitter en een ‘frosty’ finish. Vaak gaan veel glitters in oogschaduw ten koste van het pigment (dat is trouwens niet per se ‘vaak’ zo, maar het komt in ieder geval voor), maar in dit geval niet: alle kleuren zijn heel goed gepigmenteerd, op de roze tint na. Die bevat vooral glitter en weinig roze, de andere tinten hebben minder glitter en geven juist kleur en dus die frosty finish af. Volgens MAC is de finish helemáál metallic als je de tinten nat gebruikt. Dat heb ik nog niet geprobeerd, maar daar kan ik me alles bij voorstellen: elke oogschaduw is intenser wanneer je ‘m nat aanbrengt.

MAC Bao Bao Wan Bao Bao's Jewels Veluxe Pearlfusion Shadow, fashion is a party, fashion blogger, mac bao bao wan, MAC Bao Bao Wan Bao Bao's Jewels Veluxe Pearlfusion Shadow swatches, mac bao bao wan review, mac bao bao wan eyeshadow, beautyblog

De kleuren blenden heel erg goed en glijden erg fijn over de huid. Ik ben fan! De tinten vind ik ook een plaatje. Ik ben blij dat het palette zowel warme als koelere tinten heeft. Ik vind het mooi om beiden te combineren, maar vaak is een palette óf warm óf koel.

MAC Bao Bao Wan Bao Bao's Jewels Veluxe Pearlfusion Shadow, fashion is a party, fashion blogger, mac bao bao wan, MAC Bao Bao Wan Bao Bao's Jewels Veluxe Pearlfusion Shadow swatches, mac bao bao wan review, mac bao bao wan eyeshadow, beautyblog

Ohja, wat ik wel moet vermelden: ik had vrij veel last van fall out. Vooral bij de lichtroze tint. Ik ben trouwens niet negatief over die roze tint (dat lijkt nu wellicht zo), want ik vind de glitters in de roze Veluxe Pearlfusion Shadow juist prachtig. Om de fall out te vermijden is het overigens slim om niet te veel oogschaduw tegelijk op je kwast te nemen.

MAC Bao Bao Wan Bao Bao's Jewels Veluxe Pearlfusion Shadow, fashion is a party, fashion blogger, mac bao bao wan, MAC Bao Bao Wan Bao Bao's Jewels Veluxe Pearlfusion Shadow swatches, mac bao bao wan review, mac bao bao wan eyeshadow, beautyblog

Online is het MAC Bao Bao Wan Bao Bao’s Jewels Veluxe Pearlfusion Shadow palette helaas uitverkocht, maar op 26 maart komt de collectie uit in de MAC Pro Stores in Den Haag en Amsterdam (alleen daar!). Dan heb je dus nog de kans deze beauty te scoren.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties