logo
29 March 2015

MAC Bao Bao Wan Lavender Jade lipstick

Gepost in beauty

MAC Bao Bao Wan Lavender Jade lipstick, mac bao bao wan, mac bao bao wan lavender jade, mac bao bao wan lipsticks, mac bao bao wan swatches, mac bao bao wan review, mac lavender jade, paarse lipstick, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Ik schreef donderdag al dat één van mijn lezeressen de MAC Bao Bao Wan Lavender Jade lipstick voor me had gescoord. Gisteren ontving ik ‘m via de post en ik heb ‘m gelijk opgedaan. Want ooooh, wat is ie gaaf!

MAC Bao Bao Wan Lavender Jade lipstick, mac bao bao wan, mac bao bao wan lavender jade, mac bao bao wan lipsticks, mac bao bao wan swatches, mac bao bao wan review, mac lavender jade, paarse lipstick, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Wat mij betreft is Lavender Jade echt dé perfecte kleur paars. Of nou ja, er zijn vast meerdere perfecte kleuren paars, maar dit is er zeker één van. Lavender Jade zit tussen lila en paars in: het is echt een lavendeltint, al vind ik ‘m iets rozer – lavendel is volgens mij wat blauwer.

MAC Bao Bao Wan Lavender Jade lipstick, mac bao bao wan, mac bao bao wan lavender jade, mac bao bao wan lipsticks, mac bao bao wan swatches, mac bao bao wan review, mac lavender jade, paarse lipstick, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

De textuur is ook fijn: de lipstick heeft een matte finish, maar is niet héél matte (en dus ook niet te droog). Hij dekt perfect en blijft niet super goed, maar wel prima zitten.

MAC Bao Bao Wan Lavender Jade lipstick, mac bao bao wan, mac bao bao wan lavender jade, mac bao bao wan lipsticks, mac bao bao wan swatches, mac bao bao wan review, mac lavender jade, paarse lipstick, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Helaas is de MAC Bao Bao Wan Lavender Jade niet meer verkrijgbaar. Tenminste: ik gok dat de lipstick bij de Pro Stores in Amsterdam en Den Haag, sinds de lancering afgelopen donderdag, is uitverkocht. Ook online is de lipstick allang helemaal op. Wil je ‘m nog scoren, dan zul je het dus via de onofficiële wegen moeten proberen.

P.S. Het oogschaduwpalette uit de MAC Bao Bao Wan collectie is nog wel online verkrijgbaar!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties