logo
26 March 2015

MAC Bao Bao Wan Romantic Breakdown lipstick

Gepost in beauty

MAC Bao Bao Wan Romantic Breakdown lipstick, mac bao bao wan, mac bao bao wan romantic breakdown, mac lustre lipstick, my lips but better, mac lipstick nude, nude lipstick, mac bao bao wan review, mac bao bao wan swatches, mac bao bao wan nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, mac bao bao wan burmese kiss, mac bao bao wan lavender jade

Al eerder liet ik jullie een lipstick zien uit de MAC Bao Bao Wan collectie: Burmese Kiss. Echter, ik vond de andere drie lipsticks uit de MAC Bao Bao Wan collectie ook heel aantrekkelijk. Ik begon met Burmese Kiss, maar inmiddels heb ik ze alle vier (met dank aan lezeres Andréa, die vandaag – super lief!- voor mij Lavender Jade heeft gekocht) verzameld. Lavender Jade zien jullie hier wellicht later (vinden jullie die ook nog tof om te zien als hij al niet meer verkrijgbaar is?), voor nu wil ik het hebben over de Lustre lipstick uit de MAC Bao Bao Wan collectie: Romantic Breakdown.

MAC Bao Bao Wan Romantic Breakdown lipstick, mac bao bao wan, mac bao bao wan romantic breakdown, mac lustre lipstick, my lips but better, mac lipstick nude, nude lipstick, mac bao bao wan review, mac bao bao wan swatches, mac bao bao wan nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, mac bao bao wan burmese kiss, mac bao bao wan lavender jade

MAC heeft veel verschillende finishes voor hun lipsticks en Lustre is er daar één van. Lustre lipsticks hebben een redelijke dekking: ze zijn niet heel sheer, maar wel een beetje. Ook zijn ze een beetje glanzend/glossy.

MAC Bao Bao Wan Romantic Breakdown lipstick, mac bao bao wan, mac bao bao wan romantic breakdown, mac lustre lipstick, my lips but better, mac lipstick nude, nude lipstick, mac bao bao wan review, mac bao bao wan swatches, mac bao bao wan nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, mac bao bao wan burmese kiss, mac bao bao wan lavender jade

MAC Bao Bao Wan Romantic Breakdown is een echte nude lipstick. In de huls lijkt de lipstick donkerder dan dat hij is: op de lippen is het echt een my-lips-but-better kleurtje. Hoewel je Romantic Breakdown misschien niet zo bijzonder vindt, wist ik gelijk dat dit nou dé perfecte lipstick is voor alledag. Niet te donker en niet te licht voor mij en niet te sheer, maar ook niet te dekkend: het is een heel naturel lipstick, die echt overal bij zal passen.

MAC Bao Bao Wan Romantic Breakdown lipstick, mac bao bao wan, mac bao bao wan romantic breakdown, mac lustre lipstick, my lips but better, mac lipstick nude, nude lipstick, mac bao bao wan review, mac bao bao wan swatches, mac bao bao wan nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, mac bao bao wan burmese kiss, mac bao bao wan lavender jade

MAC Bao Bao Wan Romantic Breakdown lipstick, mac bao bao wan, mac bao bao wan romantic breakdown, mac lustre lipstick, my lips but better, mac lipstick nude, nude lipstick, mac bao bao wan review, mac bao bao wan swatches, mac bao bao wan nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, mac bao bao wan burmese kiss, mac bao bao wan lavender jade

MAC Bao Bao Wan Romantic Breakdown is online helaas uitverkocht. De MAC Bao Bao Wan collectie is sinds vandaag verkrijgbaar bij de MAC Pro Stores in Den Haag en Amsterdam, maar ik heb het gevoel dat er zeer beperkte voorraad is van deze collectie en dat je heel gauw moet rennen wil je één van de lipsticks nog kunnen scoren (als ze al niet al helemaal uitverkocht zijn).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties