logo
16 March 2015

MAC Cinderella Studio Eye Gloss Lightly Tauped

Gepost in beauty

mac cosmetics, mac cinderella nederland, mac cinderella studio eye gloss, mac cinderella collectie, mac cinderella review, mac cinderella swatches, mac cinderella studio eye gloss, mac cinderella studio eye gloss lightly tauped, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Een Studio Eye Gloss van MAC (een gloss voor op je ogen) stond al lang op mijn wishlist. Ik ben dol op bijzondere beauty producten en heb toen ik jonger was al wel eens voor de gein lipgloss op mijn oogleden gedaan. Super tof vind ik het staan, je ziet het ook wel eens in editorials. Ik kan me niet meer herinneren hoe het precies zat – toen met die lipgloss-,maar bij Debbie las ik dat het geen prettig product is om de hele dag te dragen. Dat weerhield me er niet van om een Studio Eye Gloss te proberen nu er twee in de MAC Cinderella collectie zitten: ik probeerde de MAC Studio Eye Gloss Lightly Tauped.

mac cosmetics, mac cinderella nederland, mac cinderella studio eye gloss, mac cinderella collectie, mac cinderella review, mac cinderella swatches, mac cinderella studio eye gloss, mac cinderella studio eye gloss lightly tauped, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ik wist eigenlijk niet zo goed hoe ik de Studio Eye Gloss aan moest brengen. Ik heb het geprobeerd met mijn vinger en met een oogschaduwkastje, maar beiden ging niet heel lekker. Toch zou ik niet weten hoe het dan moet. Met een applicator misschien, zoals je een lipgloss ook aanbrengt? Ja, wellicht zou het handig zijn als MAC applicators zou maken bij hun Eye Glosses.

MAC Cinderella Studio Eye Gloss Lightly Tauped / Fashion is a party

De Gloss zal vast mooi zijn over een oogschaduw heen, maar ik heb hem nu eerst op het “blote ooglid” (met oogschaduwbasis) aangebracht om te zien hoe dat is. Ik vind dit effect al erg cool eigenlijk! Over de oogschaduwbasis twijfelde ik: is die wel nodig? Want een Gloss is natuurlijk een heel ander product dan een oogschaduw. Ik heb dan ook het idee dat een eye primer niet nodig is.

Normaal blijft haar in mijn lipgloss plakken, nu bleef het in mijn Eye Gloss plakken. Dat maakt dit niet het meest praktische beautyproduct, maar ik vind de Eye Gloss niet minder praktisch dan een lipgloss. De Eye Gloss blijft juist beter zitten (aangezien we niet met onze ogen eten en drinken)!

mac cosmetics, mac cinderella nederland, mac cinderella studio eye gloss, mac cinderella collectie, mac cinderella review, mac cinderella swatches, mac cinderella studio eye gloss, mac cinderella studio eye gloss lightly tauped, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ik vind de MAC Studio Eye Gloss eigenlijk een perfect product voor als je iets op je ogen wilt, maar geen tijd hebt om een eyeliner te zetten of een look te maken met oogschaduw. Ik denk dat ik ‘m zeker vaker zal gaan gebruiken.

mac cosmetics, mac cinderella nederland, mac cinderella studio eye gloss, mac cinderella collectie, mac cinderella review, mac cinderella swatches, mac cinderella studio eye gloss, mac cinderella studio eye gloss lightly tauped, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De MAC Cinderella collectie is sinds afgelopen zaterdag te koop via de MAC Pro Stores in Amsterdam en Den Haag. Ook is de collectie sinds anderhalve week te koop via maccosmetics.nl. Veel producten zijn al uitverkocht, maar de Studio Eye Gloss Lightly Tauped nog niet (wanneer ik dit schrijf).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties