logo
18 March 2015

MAC Happily Ever After lipglass

Gepost in beauty

MAC Happily Ever After lipglass / Fashion is a party

Lipgloss met blauwe glitters: ik heb er een zwak voor. Ik ben nog nooit een budget lipgloss tegengekomen met blauwe glitters erin en daarom associeer ik zo’n lipgloss ook met ‘high end’.

In de MAC Cinderella collectie zit ook zo’n “high end lipgloss”: de MAC Happily Ever After lipglass. Een lichtroze lipgloss met dus blauwe glitters. Mooi om alleen te dragen, maar dit soort glossen zijn juist ook mooi te combineren met een (nude, roze of paarse bijvoorbeeld) lipstick.

MAC Happily Ever After lipglass / Fashion is a party

Ik vind Happily Ever After heel mooi. Hij trekt wel wat in de lijntjes, maar ik vind het niet storend. Jammer genoeg is de lipgloss niet heel vernieuwend: MAC brengt vaker dit soort lichte, doorzichtige glossen uit in hun limited editions en ik moet zeggen dat ze allemaal wel erg op elkaar lijken.

MAC Happily Ever After lipglass / Fashion is a party

Het is waarschijnlijk dan ook mede daarom dat de MAC Happily Ever After lipglass nog niet is uitverkocht: je kunt ‘m hier nog aanschaffen. Het meerendeel van de MAC Cinderella collectie is online echter uitverkocht. De MAC Happily Ever After lipglass kost €20,-.

MAC Happily Ever After lipglass / Fashion is a party

Heb je mijn post over de MAC Cinderella Studio Eye Gloss al gezien? De Studio Eye Gloss uit de Cinderella collectie is ook nog steeds te koop!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties