logo
23 March 2015

Spike

Gepost in mijn outfits

spike necklace, mi moneda spike collier, mi moneda spike, mi moneda sieraden, h&m spring 2014 collection, she inside, mi moneda ketting, she inside, gestreept t-shirt, loavies, mango, sacha, zwarte hoed, fashion is a party outfits, fashion blogger, arnhem, zwarte jasspike necklace, mi moneda spike collier, mi moneda spike, mi moneda sieraden, h&m spring 2014 collection, she inside, mi moneda ketting, she inside, gestreept t-shirt, loavies, mango, sacha, zwarte hoed, fashion is a party outfits, fashion blogger, arnhem, zwarte jasspike necklace, mi moneda spike collier, mi moneda spike, mi moneda sieraden, h&m spring 2014 collection, she inside, mi moneda ketting, she inside, gestreept t-shirt, loavies, mango, sacha, zwarte hoed, fashion is a party outfits, fashion blogger, arnhem, zwarte jasspike necklace, mi moneda spike collier, mi moneda spike, mi moneda sieraden, h&m spring 2014 collection, she inside, mi moneda ketting, she inside, gestreept t-shirt, loavies, mango, sacha, zwarte hoed, fashion is a party outfits, fashion blogger, arnhem, zwarte jasspike necklace, mi moneda spike collier, mi moneda spike, mi moneda sieraden, h&m spring 2014 collection, she inside, mi moneda ketting, she inside, gestreept t-shirt, loavies, mango, sacha, zwarte hoed, fashion is a party outfits, fashion blogger, arnhem, zwarte jasspike necklace, mi moneda spike collier, mi moneda spike, mi moneda sieraden, h&m spring 2014 collection, she inside, mi moneda ketting, she inside, gestreept t-shirt, loavies, mango, sacha, zwarte hoed, fashion is a party outfits, fashion blogger, arnhem, zwarte jas

Een aantal maanden geleden ontdekte ik dat Mi Moneda tegenwoordig ook Spike Necklaces heeft om te combineren met hun pendanten. De Spike is een wat grovere ketting met -dûh- spikes erop. Ik ben gek op alles van Mi Moneda en vond de Spike gelijk een toffe afwisseling naast de andere Mi Moneda kettingen die ik heb. Een kleur kiezen vond ik lastig – het liefst zou ik alles in drie kleuren hebben-, maar op de één of andere manier vond ik zilver vrij lief en rosé vrij chic voor spikes. Zo kwam ik tot goud. Ik vind de Spike ook nu ik hem daadwerkelijk heb heel tof en dat zal vast nog wel even zo blijven: ik heb mijn Mi Moneda sieraden al jaren (sommigen dan) en ben er nog lang niet op uitgekeken.

Hebben jullie ook weer van de zon genoten afgelopen weekend? Stond er iets leuks op de planning? Tell me!

Ik draag:

She Inside zwart/wit gestreept oversized t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
MANGO zwarte broek (hier kun je een look alike vinden)
H&M Spring 2014 Collection zwarte leren enkellaarzen (hier kun je look alikes vinden)
Mi Moneda Spike Collier (kun je hier vinden)
Loavies zwarte jas (hier kun je een look alike vinden)
Sacha zwarte hoed (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties