logo
13 March 2015

NARS Inoubliable Coup d’Oeil Eyeshadow Palette

Gepost in beauty

NARS Inoubliable Coup d'Oeil Eyeshadow Palette, fashion is a party, fashion blogger, nars eye-opening act, nars eye-opening act review, NARS Inoubliable Coup d'Oeil Eyeshadow Palette swatches, beautyblog, nars eyeshadow palette, nars spring 2015

Voor deze lente heeft NARS de Eye-Opening Act collectie gelanceerd. In de collectie zitten twee oogschaduw paletten: een warmere en een koelere. Tevens vind je in de collectie Velvet Shadow Sticks en Illuminating Multiples. Ik ga jullie één van de twee oogschaduwpaletten laten zien (met een hele moeilijke naam): het NARS Inoubliable Coup d’Oeil Eyeshadow Palette.

NARS Inoubliable Coup d'Oeil Eyeshadow Palette, fashion is a party, fashion blogger, nars eye-opening act, nars eye-opening act review, NARS Inoubliable Coup d'Oeil Eyeshadow Palette swatches, beautyblog, nars eyeshadow palette, nars spring 2015

De kwaliteit van de oogschaduws is goed, op de witte na. Die geeft een stuk slechter pigment af dan de rest en is vrij brokkelig en poederig. De andere oogschaduws zijn prima en blenden bijvoorbeeld goed, maar toch had ik eigenlijk van NARS meer verwacht. In mijn ogen is NARS een écht luxemerk en ik had bij de oogschaduws niet zoiets van ‘wow!’. Ze zijn best gewoontjes.

NARS Inoubliable Coup d'Oeil Eyeshadow Palette, fashion is a party, fashion blogger, nars eye-opening act, nars eye-opening act review, NARS Inoubliable Coup d'Oeil Eyeshadow Palette swatches, beautyblog, nars eyeshadow palette, nars spring 2015

Tijdens het gebruiken van de oogschaduws merk ik dat je er al snel een donkere look mee maakt: ook de twee lichtste kleuren (op de witte na) zijn eenmaal aangebracht nog best wel donker. Vind ik heel mooi, maar als je donkere ogen al gauw te heftig vindt, dan is dit palette wellicht niet jouw ding.

Voor deze look heb ik de taupe tint, de bordaux kleur, de witte en de zwarte oogschaduw gebruikt. De goudachtige tint lijkt me ook heel mooi, hier wil ik ook gauw mee aan de slag!

NARS Inoubliable Coup d'Oeil Eyeshadow Palette, fashion is a party, fashion blogger, nars eye-opening act, nars eye-opening act review, NARS Inoubliable Coup d'Oeil Eyeshadow Palette swatches, beautyblog, nars eyeshadow palette, nars spring 2015

Ik kan het NARS Inoubliable Coup d’Oeil Eyeshadow Palette aanraden, omdat ik de kleuren mooi vind en de kwaliteit goed is (op de witte na, maar alsnog kan ik daar prima mee werken als highlighter), maar ik ben weleens enthousiaster geweest over NARS.

Voor zover ik weet is de NARS Eye-Opening Act collectie alleen te koop bij Nordstrom. Dit palette kost daar €47,91 (daar komen nog verzend- en importkosten bij).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties