logo
2 March 2015

Back to basic

Gepost in mijn outfits

back to basic, roze trui, nike air max, sarenza, mom jeans, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, nike air max 90back to basic, roze trui, nike air max, sarenza, mom jeans, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, nike air max 90back to basic, roze trui, nike air max, sarenza, mom jeans, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, nike air max 90back to basic, roze trui, nike air max, sarenza, mom jeans, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, nike air max 90back to basic, roze trui, nike air max, sarenza, mom jeans, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, nike air max 90back to basic, roze trui, nike air max, sarenza, mom jeans, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, nike air max 90

Nieuwe maand, (bijna) nieuw seizoen, nieuwe schoenen…

Op het plaatje op de site van Sarenza vond ik deze Nike Air Max 90 gelijk super leuk en vrolijk voor de lente en zomer, maar toen ik ze in mijn handen had dacht ik: en nu? Ik wist niet goed hoe ze te combineren. Onder een jurkje viel al af, want wat voor panty of maillot zou ik er dan bij moeten dragen? Ik draag bijna altijd een zwarte panty en anders kleuren als grijs, donkerblauw of beige, maar dat staat allemaal niet bij deze sneakers. De Nike Air Max combineren met een losse jeans vond ik eigenlijk een beetje te boyish (maar ik koos er uiteindelijk toch voor, zoals je ziet) en een skinny jeans vond ik iets te gewoontjes. Een witte trui had me leuk geleken bij deze Nike Air Max 90’s, maar ze zijn echt (nog) spierwit en een spierwitte trui heb ik niet. En ook geen felblauwe of limekleurige (die kleuren zitten ook in de sneakers verwerkt).

Wat ik wél heb is een roze trui (en roze zit óók in de sneakers verwerkt). Dat roze en wat ‘oompf’ in mijn haar vond ik uiteindelijk genoeg compensatie voor de iets te boyish jeans.

Zo, nu weten jullie hoe deze back to basic outfit tot stand kwam. Je leest het: er is meer over nagedacht dan dat je er wellicht aan afziet.

Ik draag:

ZARA roze trui (hier kun je een look alike vinden)
H&M mom jeans (hier kun je een look alike vinden)
Nike Air Max 90 via Sarenza sneakers


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties