logo
4 March 2015

Feel my way through the darkness

Gepost in mijn outfits

find my way through the darkness, nike air max 1 sneakerboots, nike sneaker boots, nike sneakerboots, h&m trend, skinny jeans, sweater, berry sweater, burgundy sweater, bordeaux sweater, american apparel, zilver bomberjack, shiny bomberjack, h&m trend bomberjack, fashion is a party, fashion bloggerfind my way through the darkness, nike air max 1 sneakerboots, nike sneaker boots, nike sneakerboots, h&m trend, skinny jeans, sweater, berry sweater, burgundy sweater, bordeaux sweater, american apparel, zilver bomberjack, shiny bomberjack, h&m trend bomberjack, fashion is a party, fashion bloggerfind my way through the darkness, nike air max 1 sneakerboots, nike sneaker boots, nike sneakerboots, h&m trend, skinny jeans, sweater, berry sweater, burgundy sweater, bordeaux sweater, american apparel, zilver bomberjack, shiny bomberjack, h&m trend bomberjack, fashion is a party, fashion bloggerfind my way through the darkness, nike air max 1 sneakerboots, nike sneaker boots, nike sneakerboots, h&m trend, skinny jeans, sweater, berry sweater, burgundy sweater, bordeaux sweater, american apparel, zilver bomberjack, shiny bomberjack, h&m trend bomberjack, fashion is a party, fashion bloggerfind my way through the darkness, nike air max 1 sneakerboots, nike sneaker boots, nike sneakerboots, h&m trend, skinny jeans, sweater, berry sweater, burgundy sweater, bordeaux sweater, american apparel, zilver bomberjack, shiny bomberjack, h&m trend bomberjack, fashion is a party, fashion bloggerfind my way through the darkness, nike air max 1 sneakerboots, nike sneaker boots, nike sneakerboots, h&m trend, skinny jeans, sweater, berry sweater, burgundy sweater, bordeaux sweater, american apparel, zilver bomberjack, shiny bomberjack, h&m trend bomberjack, fashion is a party, fashion blogger

Ik koos de afgelopen weken lekker vaak voor mijn sneakerboots, want ik vind ze super tof, maar wel echt ‘winter sneakers’. Nu de lente eraan komt moet ik dus nog even van ze profiteren. Ik hoop dat ik ze volgende winter nog steeds mooi vind. Op sneakers raak ik namelijk toch vaak wel wat eerder dan de gemiddelde schoen uitgekeken, tenzij het echte klassiekers als Stan Smiths zijn. Sneakers wordens snel gedateerd: er komt een nieuw model, er komen nieuwe kleuren uit… het is niet dat ik dat eerdere model of die eerder uitgebrachte kleur dan niet meer mooi vind, maar die voelt voor mij daardoor dus wel sneller ‘gedateerd’. Jammer is dat!

Deze sweater en dit bomberjack passen qua kleuren perfect bij de sneakerboots. Ik vind het een hele toffe combinatie, die wordt afgemaakt door de beauty van een Sad Girl.

Ik draag:

American Apparel sweater (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend zilverkleurig bomberjack (hier kun je een look alike vinden)
Clockhouse by C&A skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
Nike Air Max 1 Sneakerboots (kun je hier vinden)
Anastasia Beverly Hills Sad Girl Liquid Lipstick


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties