logo
15 March 2015

Peeptoes

Gepost in mijn outfits

peeptoes, vanharen, vanharen schoenen, zomerschoenen, peeptoe schoenen, oversized sjaal, mom jeans, barefoot blonde hair, arnhem, lente 2015, fashion blogger, faux fur jas, fashion is a party outfits
peeptoes, vanharen, vanharen schoenen, zomerschoenen, peeptoe schoenen, oversized sjaal, mom jeans, barefoot blonde hair, arnhem, lente 2015, fashion blogger, faux fur jas, fashion is a party outfitspeeptoes, vanharen, vanharen schoenen, zomerschoenen, peeptoe schoenen, oversized sjaal, mom jeans, barefoot blonde hair, arnhem, lente 2015, fashion blogger, faux fur jas, fashion is a party outfitspeeptoes, vanharen, vanharen schoenen, zomerschoenen, peeptoe schoenen, oversized sjaal, mom jeans, barefoot blonde hair, arnhem, lente 2015, fashion blogger, faux fur jas, fashion is a party outfitspeeptoes, vanharen, vanharen schoenen, zomerschoenen, peeptoe schoenen, oversized sjaal, mom jeans, barefoot blonde hair, arnhem, lente 2015, fashion blogger, faux fur jas, fashion is a party outfits

Nog minder dan een week tot de lente, dus ik besloot me te wagen aan mijn nieuwe vanHaren peeptoes. Wel in combinatie met een dikke sjaal en faux fur jas, want dit weekend was het opeens toch best wel weer koud!

Ondanks dat de outfit een beetje slonzig oogt misschien (zeker samen met mijn messy haar), vind ik de rommelige laagjes juist wel leuk. Ik moet weer een beetje wennen aan mezelf op hakken namelijk; dat voelt opeens weer heel serieus.

Mocht je het nog niet gezien hebben: details van mijn make-up hier vind je deze post.

Ik draag:

She Inside zwart/wit gestreept oversized t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
ZARA grijze oversized sjaal (hier kun je een look alike vinden)
River Blue faux fur jas
H&M mom jeans (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren zwarte peeptoes met hak (hier kun je vanHaren schoenen vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties