logo
3 March 2015

Rimmel Provocalips 16 hr Lip Colour Little Minx

Gepost in beauty

Rimmel Provocalips 16 hr Lip Colour Little Minx, rimmel provocalips, rimmel provocalips little minx, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, fuchsia lipstick, long lasting lipstick, coty benelux

Vorige week probeerde ik al een Rimmel Provocalips in de kleur Skinny Dipping. Die smaakte naar meer en dus heb ik nu ook Rimmel Provocalips 16 hr Lip Colour Little Minx getest: een roze variant. Zou deze ook zo goed blijven zitten?

Rimmel Provocalips 16 hr Lip Colour Little Minx, rimmel provocalips, rimmel provocalips little minx, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, fuchsia lipstick, long lasting lipstick, coty benelux

Het is haast onmogelijk, maar Little Minx blijft nog beter zitten dan haar beige zusje. Waar Skinny Dipping makkelijk een paar maaltijden overleefde, maar voordat ik naar bed ging toch wel grotendeels van mijn lippen was verdwenen, zit Little Minx ‘s avonds echt nog precies zoals ‘s ochtends. Ik vind het ongelooflijk: ik moest echt boenen om de kleur ‘s avonds van mijn lippen te krijgen. Rimmel Provocalips maakt haar zestien uur dus écht waar.

Rimmel Provocalips 16 hr Lip Colour Little Minx, rimmel provocalips, rimmel provocalips little minx, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, fuchsia lipstick, long lasting lipstick, coty benelux

De kleur vind ik leuk, maar niet origineel. Fuchsia tinten als deze zijn ruimschoots te vinden bij veel beauty merken. Wat dat betreft vond ik Skinny Dipping wat aparter. Maar hé, ik wil niet klagen over een make-up product dat zo goed haar belofte waarmaakt.

Rimmel Provocalips 16 hr Lip Colour Little Minx, rimmel provocalips, rimmel provocalips little minx, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, fuchsia lipstick, long lasting lipstick, coty benelux

Meer informatie over het concept van de Rimmel Provocalips 16 hr Lip Colours schreef ik hier al.

Heb jij ondertussen al één of meerdere (er zijn er zes) Rimmel Provocalips geprobeerd? Ze zijn nu tijdelijk in de aanbieding bij Kruidvat (voor €7,- in plaats van €11,99!).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties