logo
1 March 2015

Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder

Gepost in beauty

Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder, rouge bunny rouge, rouge bunny rouge review, Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder review, fashion blogger, beautyblog, rouge bunny rouge nederland, rouge bunny rouge diaphanous, good finishing powder, gezichtspoeder, translucent powder

Het is de bestseller van Rouge Bunny Rouge, een product waar menig blogger en MUA bij zweert: de Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder. Ik was natuurlijk wel nieuwsgierig what all the fuzz was about. Ook bij dit product kwam ik overigens weer door de Zweedse beautyblogger Viola, van wiens blog ik altijd zeer hebberig word. In een blogpost die ik niet terug kan vinden was ze heel positief over dit poeder en afgelopen weekend gebruikte ze ‘m nog in één van haar looks.

Ik moest wel even googlen wat ‘impalpable’ betekent en de betekenis luidt als volgt: a powder so fine that when rubbed between the fingers no grit is felt.

Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder, rouge bunny rouge, rouge bunny rouge review, Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder review, fashion blogger, beautyblog, rouge bunny rouge nederland, rouge bunny rouge diaphanous, good finishing powder, gezichtspoeder, translucent powder

Rouge Bunny Rouge Diaphanous heeft een geheim: het product is mattifying en illuminating tegelijkertijd. Een beetje wat dit finishing powder van Givenchy ook doet. Ik ben heel blij met dat poeder van Givenchy én met mijn Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder, die al super fijn is, dus Rouge Bunny Rouge had gelijk al geduchte concurrentie van twee andere high end producten.

Echter, bij de eerste kennismaking met Rouge Bunny Rouge Diaphanous was ik al overtuigd. Dit poeder is eigenlijk geen poeder meer, maar bestaat eerder uit een soort minuscule stofdeeltjes. Diaphanous is zó fijn en daarmee zo natuurlijk… echt: wauw!

Wel moet ik zeggen dat ik het product meer matterend vind dan illuminating. Maar doordat het poeder zo fijn is is het minder matterend (op de verkeerde manier) dan veel andere gezichtspoeders: je behoudt de gezonde, natuurlijk glow van je huid en op die manier is dit poeder wellicht meer illuminating dan poeders van andere merken.

Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder, rouge bunny rouge, rouge bunny rouge review, Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder review, fashion blogger, beautyblog, rouge bunny rouge nederland, rouge bunny rouge diaphanous, good finishing powder, gezichtspoeder, translucent powder

Een subtiel product als een finishing powder vind ik heel lastig om vast te leggen voor een foto (de rechterfoto is ook iets donkerder dan de linker, daar moet je even doorheen kijken), maar ik vind wel dat je verschil ziet op de voor- en nafoto. Rechts is mijn gezicht iets matter is zonder dat je poeder ziet zitten en op de rechterfoto kun je ook zien dat mijn poriën minder zichtbaar zijn en mijn huid nog iets meer geëgaliseerd is. Als je het niet ziet dan begrijp ik dat ook, vertrouw mij dan maar gewoon ;-).

Als jij je snel stoort aan een ‘poederhoofd’ dan kan ik dit product heel erg aanraden. En als je je daar niet snel aan stoort eigenlijk ook. Toppertje!

Rouge Bunny Rouge Diaphanous Impalpable Finishing Powder kost €40,- en is hier te koop in de Rouge Bunny Rouge webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties