logo
9 March 2015

We are fuzzy animals

Gepost in overig

supertrash, supertrash odyssey beige, supertrash odyssey coat, supertrash fuzzy coat, fuzzy coat, fuzzy jas, faux fur jas, lentejas, tussenjas, zomerjas, winterjas, supertrash jas, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger

Maanden geleden schreef ik al dat ik de fuzzy Odyssey coat van SuperTrash zo leuk vond en inmiddels ben ik gezwicht hoor… hoewel de jas eigenlijk een winterjas is, vind ik ‘m ook prima kunnen voor de lente. Hij is immers licht en ik heb het toch altijd koud.

Ik vind hem echt geweldig en weet zeker dat ik ‘m zoveel ga dragen. Ik heb lang mijn best gedaan om niet zo in faux fur jassen te leven als ik al jaren doe – want dat wordt toch ietwat saai op den duur-, maar ik denk dat ik de hoop maar opgeef: I just looooove fuzzy animals coats!

De SuperTrash Odyssey jas is nog verkrijgbaar bij Winkelstraat en Zalando, zag ik.

De hele outfitpost volgt snel!

Foto door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties