logo




8 March 2015

The Body Shop Apricot Kiss Colour Crush nagellak

Gepost in beauty

the body shop, the body shop nagellak, the body shop apricot kiss, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, lente, nagellak lente, the body shop nagellak review, the body shop nail polish, nails of the day, lente 2015

Ik ben dol op de nagellak van The Body Shop. De lakjes dekken goed en blijven lang zitten. Mijn nieuwste aanwinst is The Body Shop Apricot Kiss: een lakje waarvan ik eerst dacht dat ie geel was, maar waarvan ik eenmaal aangebracht de nagel inderdaad moet constateren dat het een oranje-/abrikoostint is.

Ik ben helemaal weg van de kleur: warm en toch fris, perfect voor een mooie dag als vandaag! Geeltinten willen nog wel eens slecht dekken, maar Apricot Kiss dekt al bijna in één laagje en met twee laagjes perfect. Wel vind ik de structuur van deze nagellak iets aan de dikke kant.

The Body Shop Apricot Kiss Colour Crush nagellak kost €6,- en is te koop bij The Body Shop filialen of hier in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties