logo
30 March 2015

Thoughtful Misfit

Gepost in fashion

Thoughtful Missfit, fashion is a party, fashion blogger, personal style blog, outfit inspiratie, fashion is a party, minimalistische stijl, minimalistische fashion blogger, maxi dress, overknee boots, boyfriend jeans, camel coatThoughtful Missfit, fashion is a party, fashion blogger, personal style blog, outfit inspiratie, fashion is a party, minimalistische stijl, minimalistische fashion blogger, maxi dress, overknee boots, boyfriend jeans, camel coatThoughtful Missfit, fashion is a party, fashion blogger, personal style blog, outfit inspiratie, fashion is a party, minimalistische stijl, minimalistische fashion blogger, maxi dress, overknee boots, boyfriend jeans, camel coatThoughtful Missfit, fashion is a party, fashion blogger, personal style blog, outfit inspiratie, fashion is a party, minimalistische stijl, minimalistische fashion blogger, maxi dress, overknee boots, boyfriend jeans, camel coatThoughtful Missfit, fashion is a party, fashion blogger, personal style blog, outfit inspiratie, fashion is a party, minimalistische stijl, minimalistische fashion blogger, maxi dress, overknee boots, boyfriend jeans, camel coatThoughtful Missfit, fashion is a party, fashion blogger, personal style blog, outfit inspiratie, fashion is a party, minimalistische stijl, minimalistische fashion blogger, maxi dress, overknee boots, boyfriend jeans, camel coatThoughtful Missfit, fashion is a party, fashion blogger, personal style blog, outfit inspiratie, fashion is a party, minimalistische stijl, minimalistische fashion blogger, maxi dress, overknee boots, boyfriend jeans, camel coat

Gisteren ontdekt: Thoughtful Misfit. Een personal style blog door Tienlyn, die een minimalistische stijl heeft, maar dan niet op de laidback manier – die je momenteel veel ziet-, maar op de glamour manier. Ik vind niet al haar outfits top – soms zit het een beetje tegen het ordinaire aan-, maar ik houd ook juist wel een beetje van ‘op het randje’. Ik ben in ieder geval he-le-maal weg van de bril op de één na laatste foto.

Wat vind jij van Tienlyn’s stijl?

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties