logo
19 March 2015

Boot Camp

Gepost in mijn outfits

Boot Camp / Fashion is a partyBoot Camp / Fashion is a partyBoot Camp / Fashion is a partyBoot Camp / Fashion is a partyBoot Camp / Fashion is a partyBoot Camp / Fashion is a party

Nu ik deze lipstick weer zie, dan denk ik opnieuw: nee, dit is niet zomaar een rode lipstick, dit is echt een hele mooie. Hij spat ervan af! Zien jullie dat ook? Of ben ik gewoon niet objectief genoeg, haha?

Ik vind de combinatie van rode lipstick, winged eyeliner en poofy haar tegenover een relaxte knitted pants met Timberland boots tof: een beetje glamour en een beetje laidback, die twee vullen elkaar goed aan.

Ik draag:

& Other Stories zwarte sweater (hier kun je een look alike vinden)
ZARA grijze knitted pants (hier kun je een look alike vinden)
Timberland zwarte laarzen (kun je hier vinden)
Speechless Jewelry ketting en ring (hier kun je een look alike vinden)
Tom Ford Lips & Boys Rafael lipstick


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties