logo
28 March 2015

Cherry

Gepost in mijn outfits

cherry dress, purple dress, vintage dress, vintage jurk, vintage jurken, vintage kleding, retro kleding, vintage inspired clothing, very cherry vintage, very cherry webshop, vintage webshop, vintage kleding kopen, pencil skirt, bodycon dress, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion bloggercherry dress, purple dress, vintage dress, vintage jurk, vintage jurken, vintage kleding, retro kleding, vintage inspired clothing, very cherry vintage, very cherry webshop, vintage webshop, vintage kleding kopen, pencil skirt, bodycon dress, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion bloggercherry dress, purple dress, vintage dress, vintage jurk, vintage jurken, vintage kleding, retro kleding, vintage inspired clothing, very cherry vintage, very cherry webshop, vintage webshop, vintage kleding kopen, pencil skirt, bodycon dress, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion bloggercherry dress, purple dress, vintage dress, vintage jurk, vintage jurken, vintage kleding, retro kleding, vintage inspired clothing, very cherry vintage, very cherry webshop, vintage webshop, vintage kleding kopen, pencil skirt, bodycon dress, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion bloggercherry dress, purple dress, vintage dress, vintage jurk, vintage jurken, vintage kleding, retro kleding, vintage inspired clothing, very cherry vintage, very cherry webshop, vintage webshop, vintage kleding kopen, pencil skirt, bodycon dress, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion bloggercherry dress, purple dress, vintage dress, vintage jurk, vintage jurken, vintage kleding, retro kleding, vintage inspired clothing, very cherry vintage, very cherry webshop, vintage webshop, vintage kleding kopen, pencil skirt, bodycon dress, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion bloggercherry dress, purple dress, vintage dress, vintage jurk, vintage jurken, vintage kleding, retro kleding, vintage inspired clothing, very cherry vintage, very cherry webshop, vintage webshop, vintage kleding kopen, pencil skirt, bodycon dress, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger

Altijd als ik weer eens een vintage (look alike) jurk aan heb, realiseer ik me dat ik die stijl vaker op zou moeten zoeken. Hoewel ik qua kledingstijl niet in mijn meest glamorous periode zit, voel ik me wel heel erg goed in zo’n vrouwelijke jurk. Zonnebril en lippenstift erbij en je voelt je echt een vrouw van de wereld. Ik tenminste wel, haha.

Mijn cherry kleurige jurk is van Very Cherry, een webshop met retro en ‘vintage inspired’ kleding. De jurk is er ook in rood, green, petrol en zwart (mocht paars niet jouw kleur zijn). Hij zit heel mooi -vind ik- en is absoluut van goede kwaliteit.

Ik vind Very Cherry een hele leuke webshop voor als je eens ‘iets anders dan anders’ zoekt of op zoek bent naar een jurk of ander kledingstuk voor een speciale gelegenheid. Ik ben zelf ook helemaal weg van de “tassenafdeling”: hoe leuk is deze retro bag?

Je kunt ook fysiek shoppen, mocht je dat liever doen! Very Cherry heeft namelijk een winkel in Rotterdam, op loopafstand van de Markthal (in april komt daar een pop-up store in de Jordaan bij). In de winkel vind je naast vintage inspired kleding ook echte vintage kleding.

Volg je Verry Cherry op Facebook en Instagram? Zo zie je de mooiste items in vintage stijl dagelijks automatisch voorbij komen. Ook voor plus sizes heeft Very Cherry meer dan genoeg keuze!


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties