logo
27 March 2015

Wheat Daisy Print Timberlands

Gepost in fashion

Wheat Daisy Print Timberlands, fashion is a party, fashion blogger, timberlands print, timberland daisy print, timberland bloemenprint, timberland wheat, damesschoenen, zomerschoenen, daisy print, office shoes

Ik weet dat ik veel lezeressen heb die van Timberlands houden, dus hoe kan ik jullie deze Wheat Daisy Print Timberlands onthouden? Zijn ze niet super leuk – vooral voor de lente?

Misschien dat jullie nu juist massaal gaan reageren ‘ik vind de gewone toch leuker’. Snap ik ook eigenlijk wel, maar alleen al omdat je Timberlands met een printje gewoon niet veel ziet vind ik deze zo leuk.

Je shopt ze hier. Laat je me weten wat je van ze vindt? Nu wil ik natuurlijk wel graag horen of jullie inderdaad de gewone leuker vinden of toch liever voor deze zouden gaan!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties