logo
27 March 2015

Zoeva Mixed Metals Palette

Gepost in beauty

Zoeva Mixed Metals Palette, zoeva mixed metals, zoeva eyeshadow, zoeva mixed metals palette review, Zoeva Mixed Metals Palette swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, zoeva webshop, the make up spot, zoeva rose golden palette

Een aantal maanden geleden heeft het Duitse make-up merk Zoeva twee nieuwe oogschaduwpaletten op de markt gebracht. Het Zoeva Mixed Metals Palette is er daar één van. Ik had nog nooit eerder Zoeva oogschaduw geprobeerd en had er ook geen heel hoge verwachtingen van, want als het over Zoeva gaat, dan gaat het toch vaak over hun (goede!) kwasten. Dat was totaal de verkeerde verwachting van mij, want wat ben ik positief verrast door dit palette! Echt, wow!

Zoeva Mixed Metals Palette, zoeva mixed metals, zoeva eyeshadow, zoeva mixed metals palette review, Zoeva Mixed Metals Palette swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, zoeva webshop, the make up spot, zoeva rose golden palette

De oogschaduws zijn niet alleen prachtig, ze zijn ook nog eens vrij van parabenen, minerale oliën en parfum. Zoeva belooft een ‘superior pigmentation’, oogschaduw die ‘easy to blend’ is en waaraan Vitamine E is toegevoegd. Je ziet het en je voelt het: de oogschaduw is lief voor de huid, inderdaad zeer gemakkelijk te blenden en heeft een geweldige pigmentatie. De metallic finish is niet bescheiden, maar knalt van je ogen af. Ik ben écht heel enthousiast.

Zoeva Mixed Metals Palette, zoeva mixed metals, zoeva eyeshadow, zoeva mixed metals palette review, Zoeva Mixed Metals Palette swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, zoeva webshop, the make up spot, zoeva rose golden palette

Voor deze look heb ik drie oogschaduws gebruikt uit het palette: Onyx, Aluminium en Warm Silver.

Zoeva Mixed Metals Palette, zoeva mixed metals, zoeva eyeshadow, zoeva mixed metals palette review, Zoeva Mixed Metals Palette swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, zoeva webshop, the make up spot, zoeva rose golden palette

En dat voor de prijs van €17,50. Dat vind ik zeker niet duur voor tien heel goede oogschaduws. Ga dat maar eens terugrekenen en vergelijk die prijs vervolgens met de prijs van een mono oogschaduw van een high end merk: juist, dan ben je met Zoeva toch een stuk goedkoper uit, zonder in te leveren op kwaliteit. Deze oogschaduws zijn zelfs beter dan de oogschaduws van veel luxemerken. Oh, wat zou ik het in februari gelanceerde Rose Golden Palette nu ook graag proberen!

Je kunt het Zoeva Mixed Metals Palette bijvoorbeeld kopen bij The Make Up Spot (daar kost het palette €17,95), maar ook hier in Zoeva’s webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties