logo
9 April 2015

adidas Superstar Supercolor Lab Green

Gepost in fashion

adidas Superstar Supercolor Lab Green, adidas superstar, adidas pharrell williams, adidas supercolor, adidas lab green, sarenza, fashion is a party, fashion blogger, adidas supercolor kleuren, adidas supercolor colors, adidas supercolor outfit, fashion is a party outfits, sneakers, adidas originals

Eerlijk? Toen ik voor het eerst hoorde dat adidas vijftig kleuren van de adidas Superstar sneaker uit ging brengen, dacht ik: ja, hallo, dat had ik ook wel kunnen bedenken, dat dat een succes zou worden. Daar hadden ze Pharrell echt niet voor in hoeven te huren.

Toen ik tegen Vera zei dat ik de Supercolor zo gaaf vond, zei: ‘Ja, maar welke kleur zou je dan kiezen?’. Ja, dat was een hele goede… Ik vond de pastelkleurtjes erg leuk, maar ik voorspelde ook dat iederéén die zou kiezen. De gele vond ik natuurlijk erg gaaf, maar ik heb ook gele All Stars en gele Hunters en eigenlijk draag ik die veel te weinig. Na wikken en wegen werden het de turquoise (ze lijken blauwer op de foto dan dat ze in het echt zijn). adidas noemt de kleur ‘Lab Green’.

Binnenkort laat ik jullie de hele outfitpost zien met mijn adidas Superstar Supercolor sneakers. Voor nu… voor het eerst slapen in mijn nieuwe appartement (waar ik natuurlijk alweer klaar mee ben als jullie dit lezen).

Foto door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties