logo
10 April 2015

Silence is an answer too

Gepost in mijn outfits

silence is an answer too, adidas superstar supercolor, mom jeans, bomber jacket, & other stories, adidas originals, sneakers, fashion is a party outfit, suz fashion is a party, beige, sarenza
silence is an answer too, adidas superstar supercolor, mom jeans, bomber jacket, & other stories, adidas originals, sneakers, fashion is a party outfit, suz fashion is a party, beige, sarenzaSilence is an answer too / Fashion is a partySilence is an answer too / Fashion is a partySilence is an answer too / Fashion is a party

Een nieuw huisje betekent een nieuwe omgeving (in my case), betekent nieuwe fotoplekken om te ontdekken. Deze muur is nu al een favoriet. Ik houd van mysterieuze, urban settings, maar vind het jammer dat ik ze nooit heel veel kan gebruiken. Dan wordt het toch al gauw: heb je haar weer met die muur. Aan de ene kant lijkt vaak dezelfde achtergrond gebruiken me inderdaad best saai, maar aan de andere kant lijkt het me ook wel tof om een ‘signature setting’ te hebben.

Ik had gelijk het idee dat ik mijn felle Supercolors (van Sarenza, maar be quick: ze vliegen de webshop uit!), met rustige tinten wilde combineren, zodat ze er echt uit zouden knallen. Dat is goed gelukt, volgens mij.

Ik draag:

& Other Stories beige bomber (hier kun je een look alike vinden)
H&M mom jeans (hier kun je een look alike vinden)
adidas Superstar Supercolor sneakers via Sarenza


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties