logo
29 April 2015

Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit

Gepost in beauty

Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit, #artistpalette, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills nederland, sephora, Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit review, Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit swatches, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, anastasia beverly hills eyeshadow, eyeshadow palette

Ik heb een groot zwak voor Anastasia Beverly Hills. Bijna elke dag ben ik wel even op hun Instagram account te vinden en mijn favoriete lipsticks zijn de liquid lipsticks van het merk. Nog nooit eerder had ik oogschaduw van ABH geprobeerd, maar daar is nu verandering in gekomen. Ik vertel jullie wat ik vind van ABH’s nieuwste oogschaduw palette: het Anastasia Beverly Hills Artist Palette.

Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit, #artistpalette, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills nederland, sephora, Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit review, Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit swatches, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, anastasia beverly hills eyeshadow, eyeshadow palette

Het palette is heel veelzijdig: je kunt er zowel een look met natuurtinten mee maken als voor lekker kleurrijk gaan (voor inspiratie: check deze hashtag). Bij het swatchen vond ik de de kleuren wat poederig en niet super intens, maar aangebracht op de ogen viel dat erg mee. Grappig dat swatches op de één of andere manier best wel kunnen verschillen van het gebruik op de ogen: bij essence was het laatst net andersom.

Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit, #artistpalette, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills nederland, sephora, Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit review, Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit swatches, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, anastasia beverly hills eyeshadow, eyeshadow palette

De oogschaduws hebben verschillende finishes: sommigen zijn matte, anderen zijn metallic en weer anderen bevatten een vrij grove glitter. Mijn favorieten zijn Buttery, Baby I’m a star en Orange you fancy.

Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit, #artistpalette, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills nederland, sephora, Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit review, Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit swatches, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, anastasia beverly hills eyeshadow, eyeshadow palette

Voor onderstaande look heb ik Coal, Dusty Rose, Buttery en Orange you fancy gebruikt. Deze laatste bij wijze van eyeliner, door deze nat aan te brengen.

Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit, #artistpalette, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills nederland, sephora, Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit review, Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit swatches, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, anastasia beverly hills eyeshadow, eyeshadow palette

De bijgeleverde kwastjes vind ik niet top, maar wel een goede extra: je kunt er prima mee werken, alleen vind ik de haren wat aan de harde kant.

Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit, #artistpalette, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills nederland, sephora, Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit review, Anastasia Beverly Hills Artist Palette Limited-Edition Shadow Kit swatches, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, anastasia beverly hills eyeshadow, eyeshadow palette

Ik ben heel tevreden over dit oogschaduwpalette en vind de prijs-/kwaliteitverhouding goed. Het Anastasia Beverly Hills Artist Palette is te koop bij Sephora voor $30,-.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties