logo
16 April 2015

Anastasia Beverly Hills Contour Book

Gepost in beauty

Anastasia Beverly Hills Contour Book, anastasia beverly hills contour book, anastasia beverly hills contour pans, anastasia beverly hills webshop, anastasia beverly hills nederland, anastasia beverly hills contour kit, abh, beautyblog, fashion blogger, anastasia beverly hills contour book review, anastasia beverly hills mink, shaping, sculpting, contouring

Contouren is nog steeds een grote trend in de beautywereld. Toen Anastasia Beverly Hills met de Contour Kit kwam, had ze dan ook een gouden greep in handen. ABH was natuurlijk al bekend om haar wenkbrauwproducten, maar ik heb het gevoel dat ze nu – mede dankzij de contour kit- écht hoog op de kaart staat in de internationale beautywereld. En lang niet alleen maar meer op het gebied van wenkbrauwen. Zoek maar eens wat internationale beautyguru’s op op Instagram: allemaal gebruiken ze ABH.

Anastasia Beverly Hills Contour Book, anastasia beverly hills contour book, anastasia beverly hills contour pans, anastasia beverly hills webshop, anastasia beverly hills nederland, anastasia beverly hills contour kit, abh, beautyblog, fashion blogger, anastasia beverly hills contour book review, anastasia beverly hills mink, shaping, sculpting, contouring

De Contour Kit is er in drie kleuren: Light to Medium, Medium to Tan en Tan to Deep. Dat zijn 3 x 6 = 18 kleuren. Daarnaast heeft ABH nog meer losse Contour Refills die je bij- of na kunt bestellen. In totaal zijn er 29 pans.

Alle 29 kun je voordelig (let wel: alles is relatief) én mooi kopen in één boek: het Anastasia Beverly Hills Contour Book. Een “boek” voor de echte contourliefhebber, waar je heerlijk mee kunt spelen.

Anastasia Beverly Hills Contour Book, anastasia beverly hills contour book, anastasia beverly hills contour pans, anastasia beverly hills webshop, anastasia beverly hills nederland, anastasia beverly hills contour kit, abh, beautyblog, fashion blogger, anastasia beverly hills contour book review, anastasia beverly hills mink, shaping, sculpting, contouring

Hoewel ik wist dat ik niet alle 29 kleuren (evenveel) zou gebruiken, wilde ik het Contour Book héél graag hebben. Alleen al om neer te zetten vind ik ‘m ontzettend gaaf en daarbij leek het me heerlijk om te ontdekken hoe ik alle 29 kleuren tóch kan gebruiken met mijn lichte huidskleur. Zo kunnen de tinten die te warm zijn om mee te contouren best fungeren als bronzer.

Bij elke tint staat aangegeven voor welk huidtint(en) de kleur het meest geschikt is. Heel vaak staat er bijvoorbeeld zowel medium, tan als dark. Er zijn dan ook best wat tinten die je voor jouw huidskleur zult kunnen gebruiken, al houd je natuurlijk altijd je favorieten.

Eén van mijn favorieten is ‘Mink’, die ik hieronder heb gebruikt. Het is een tint die bedoeld is voor de lichte huid, maar die niet in in de lichtste ABH Contour Kit zit.

Anastasia Beverly Hills Contour Book, anastasia beverly hills contour book, anastasia beverly hills contour pans, anastasia beverly hills webshop, anastasia beverly hills nederland, anastasia beverly hills contour kit, abh, beautyblog, fashion blogger, anastasia beverly hills contour book review, anastasia beverly hills mink, shaping, sculpting, contouring

Wat ik dus handig vind aan het boek, is dat je – als je jouw favoriet hebt opgemaakt- eenvoudig één pan kunt nabestellen. Zo eindig je nooit met een palette waarvan de helft op is en waarvan je de andere helft daarom niet (meer) gebruikt.

Het Anastasia Beverly Hills Contour Book is alleen hier te koop voor $150,-.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties