logo
27 April 2015

Bourjois Rouge Velvet So Hap’pink lipstick

Gepost in beauty

Bourjois Rouge Velvet So Hap'pink lipstick, bourjois rouge velvet, bourjois rouge velvet swatches, fashion blogger, fashion is a party, bourjois rouge velvet review, fuchsia lipstick, matte lipstick, donkerroze lipstick

Sinds maart heeft Bourjois drie nieuwe Bourjois Rouge Velvet tinten. Rouge Velvet Lipsticks zijn vloeibare lipsticks met een matte finish. Ik probeerde één van de drie nieuwe tinten: Bourjois Rouge Velvet So Hap’pink. Bourjois noemt deze kleur ‘pale pink’. Ik vind ‘m niet ‘pale’ (daarbij denk ik aan lichtroze), maar het is ook geen knalroze tint: hij zit ergens tussen fuchsia en donkerroze in.

Bourjois Rouge Velvet So Hap'pink lipstick, bourjois rouge velvet, bourjois rouge velvet swatches, fashion blogger, fashion is a party, bourjois rouge velvet review, fuchsia lipstick, matte lipstick, donkerroze lipstickBourjois Rouge Velvet So Hap'pink lipstick, bourjois rouge velvet, bourjois rouge velvet swatches, fashion blogger, fashion is a party, bourjois rouge velvet review, fuchsia lipstick, matte lipstick, donkerroze lipstick

De Bourjois Rouge Velvet lipsticks moeten 24 uur blijven zitten. Dat heb ik niet getest, want ik blijf niet 24 uur wakker en ik slaap niet met lipstick. Maar goed: ook deze Rouge Velvet lipstick blijft (net als deze) inderdaad goed zitten. Al moet ik zeggen: sinds ik de Provocalips heb geprobeerd, ben ik niet meer zo snel onder de indruk van een longlasting lipstick. Tegen de houdbaarheid van de Provocalips lipsticks kunnen de Rouge Velvets niet op.

Bourjois Rouge Velvet So Hap'pink lipstick, bourjois rouge velvet, bourjois rouge velvet swatches, fashion blogger, fashion is a party, bourjois rouge velvet review, fuchsia lipstick, matte lipstick, donkerroze lipstick

Bourjois Rouge Velvet So Hap’pink lipstick heeft een heel goede kwaliteit, maar ik vind de tint niet zo bijzonder. Jij?

Bourjois Rouge Velvet So Hap'pink lipstick, bourjois rouge velvet, bourjois rouge velvet swatches, fashion blogger, fashion is a party, bourjois rouge velvet review, fuchsia lipstick, matte lipstick, donkerroze lipstick

Je koopt ‘m voor €12,78 bij ICI Paris XL en voor €14,95 bij Douglas.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties