logo
9 April 2015

Catrice Jet Lash Speed Volume Mascara Ultra Black

Gepost in beauty

Catrice Jet Lash Speed Volume Mascara Ultra Black / Fashion is a party

Nieuw sinds februari – oké, héél nieuws is dat ondertussen niet meer- is de Catrice Jet Lash Speed Volume Mascara Ultra Black. Naast de Ultra Black variant zijn er nog twee nieuwe varianten: Volume & Curl en Waterproof. De laatste tijd ben ik niet zo erg te spreken over budget mascara’s, maar ik hoopte natuurlijk dat dat voor deze nieuwe Catrice mascara niet zou gelden.

Catrice Jet Lash Speed Volume Mascara Ultra Black / Fashion is a party

Helaas: ik vind dat je veel laagjes aan moet brengen om genoeg volume te creëren en ik vind de mascara ook wat droog/klonterig. Op de voor-/na-foto hieronder zie je denk ik wel wat ik bedoel.

Catrice Jet Lash Speed Volume Mascara Ultra Black / Fashion is a party

Mijn zoektocht naar een goede budget mascara gaat nog even verder. Jullie nog tips?

De Catrice Jet Lash Speed Volume Mascara Ultra Black kost €4,59 en is te koop bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties