logo
1 April 2015

My favourite

Gepost in mijn outfits

My favourite, fashion is a party, croco bag, gele tas, rendezvous of style, romy rendezvous of style, tassenwebshop, webshop tassen, birkin bag, gesponsorde post, fashion is a party outfits, outfitpost, all black, nike air force 1, fashion blogger, arnhem, stad.nlMy favourite, fashion is a party, croco bag, gele tas, rendezvous of style, romy rendezvous of style, tassenwebshop, webshop tassen, birkin bag, gesponsorde post, fashion is a party outfits, outfitpost, all black, nike air force 1, fashion blogger, arnhem, stad.nlMy favourite, fashion is a party, croco bag, gele tas, rendezvous of style, romy rendezvous of style, tassenwebshop, webshop tassen, birkin bag, gesponsorde post, fashion is a party outfits, outfitpost, all black, nike air force 1, fashion blogger, arnhem, stad.nlMy favourite, fashion is a party, croco bag, gele tas, rendezvous of style, romy rendezvous of style, tassenwebshop, webshop tassen, birkin bag, gesponsorde post, fashion is a party outfits, outfitpost, all black, nike air force 1, fashion blogger, arnhem, stad.nlMy favourite, fashion is a party, croco bag, gele tas, rendezvous of style, romy rendezvous of style, tassenwebshop, webshop tassen, birkin bag, gesponsorde post, fashion is a party outfits, outfitpost, all black, nike air force 1, fashion blogger, arnhem, stad.nl

Als je nu nog niet weet dat geel my favourite is, dan heb je toch echt wel onder een steen geleefd (maar het is je vergeven hoor…).

Een paar weken geleden schreef ik toch over stad.nl? Nou, naast de blauwe shopper die ik jullie liet zien, kwam ik daar nóg een toffe tas tegen. En dat is deze gele croco bag, van de boetiek rendezvous of style. Eigenaresse Romy verkoopt prachtige leren en kunstleren tassen, maar ook portemonnees, kettingen en sjaals.

Ik besloot mijn gele croco bag te combineren met een compleet zwarte outfit, zodat de tas er lekker uit zou knallen. Echter, in plaats van de look af te maken met zwarte schoenen, draag ik er witte sneakers onder. Zo is de outfit niet te stijf of netjes, maar lekker ik-ben-pas-21-jaar.

Mijn gele tas is helaas uitverkocht, maar snuffel zeker even tussen de andere tassen. En volg Romy op Instagram, als je dat leuk vindt!

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties