logo
17 April 2015

essence I like long lashes! volume & length mascara

Gepost in beauty

essence I like long lashes! volume & length mascara, essence I like long lashes! volume & length mascara review, budget mascara, essence mascara, essence i like long lashes! mascara, essence mascara's vergelijken, essence mascara's review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, adidas sneakers, kruidvat

Laatst probeerde ik een budget mascara van Catrice, waar ik helaas niet heel tevreden over was. Daarna deed ik weer een budget poging, dit keer met de essence I like long lashes! volume & length mascara.

essence I like long lashes! volume & length mascara, essence I like long lashes! volume & length mascara review, budget mascara, essence mascara, essence i like long lashes! mascara, essence mascara's vergelijken, essence mascara's review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, adidas sneakers, kruidvat

Deze mascara moet zorgen voor lange wimpers zonder klontjes. En… dat doet ie! De essence I like long lashes! volume & length mascara zorgt niet voor wimpers met ontzettend veel volume, maar hij separeert en optisch verlengt inderdaad heel goed. Ook het borsteltje vind ik erg fijn; ik houd vrijwel altijd van zo’n siliconen applicator.

essence I like long lashes! volume & length mascara, essence I like long lashes! volume & length mascara review, budget mascara, essence mascara, essence i like long lashes! mascara, essence mascara's vergelijken, essence mascara's review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, adidas sneakers, kruidvat

De essence I like long lashes! volume & length mascara kost €2,89 en is natuurlijk te koop bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties