logo
24 April 2015

essence Lovely Frappuccino longlasting lipliner en Porcelain Doll longlasting lipstick nude

Gepost in beauty

essence Lovely Frappuccino longlasting lipliner en Porcelain Doll longlasting lipstick nude, essence longlasting lipliner swatches, essence lovely frappuccino, essence porcelain doll, essence longlasting lipstick nude swatches, essence lipliner review, essence longlasting lipstick nude swatches, nude lipstick, essence lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Vandaag laat ik weer twee essence lipproducten zien die relatief nieuw zijn: de essence Lovely Frappucino lipliner en de essence Porcelain Doll lipstick. Ik probeerde ze apart, maar ook samen!

essence Lovely Frappuccino longlasting lipliner en Porcelain Doll longlasting lipstick nude, essence longlasting lipliner swatches, essence lovely frappuccino, essence porcelain doll, essence longlasting lipstick nude swatches, essence lipliner review, essence longlasting lipstick nude swatches, nude lipstick, essence lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

essence Lovely Frappuccino heeft mij heel positief verrast! Meestal zijn lippotloden heel droog en daarom niet prettig om zonder lipstick te dragen, maar voor deze lipliner geldt dat zeker niet: hij droogt de lippen niet uit, benadrukt geen velletjes en blijft toch best wel lang zitten. Zeker een aanrader!

essence Lovely Frappuccino longlasting lipliner en Porcelain Doll longlasting lipstick nude, essence longlasting lipliner swatches, essence lovely frappuccino, essence porcelain doll, essence longlasting lipstick nude swatches, essence lipliner review, essence longlasting lipstick nude swatches, nude lipstick, essence lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De essence Porcelain Doll lipstick vind ik een erg toffe nude kleur hebben (ik houd erg van van die concealer look alike kleurtjes), maar valt verder iets minder bij me in de smaak: de lipstick is erg romig, waardoor deze niet zo gemakkelijk egaal aanbrengt en niet lang blijft zitten. Het is geen slechte lipstick – hij droogt bijvoorbeeld de lippen ook niet uit-, maar de lijn waar deze lipstick uit komt heet ‘longlasting lipstick nude’ en longlasting vind ik Porcelain Doll dus niet.

essence Lovely Frappuccino longlasting lipliner en Porcelain Doll longlasting lipstick nude, essence longlasting lipliner swatches, essence lovely frappuccino, essence porcelain doll, essence longlasting lipstick nude swatches, essence lipliner review, essence longlasting lipstick nude swatches, nude lipstick, essence lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ik vind Lovely Frappuccino en Porcelain Doll ook erg mooi om samen te dragen. De tint is dan net iets minder “ouwelijk” dan Lovely Frappuccino zelf en samen blijven ze extra goed zitten!

essence Lovely Frappuccino longlasting lipliner en Porcelain Doll longlasting lipstick nude, essence longlasting lipliner swatches, essence lovely frappuccino, essence porcelain doll, essence longlasting lipstick nude swatches, essence lipliner review, essence longlasting lipstick nude swatches, nude lipstick, essence lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Over de essence Lovely Frappuccino longlasting lipliner ben ik heel enthousiast en ik hoop dan ook gauw meer kleuren uit deze lijn te proberen! De lipliners kosten namelijk maar €1,59 per stuk! De essence Porcelain Doll longlasting lipstick nude  (€2,39) vind ik iets minder, maar alsnog prima. Ik combineer ‘m alleen graag met een ander lipproduct, zodat de lipstick niet zo in de lijntjes trekt en net wat beter dekt.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties