logo
19 April 2015

essence metal glam eyeshadow khaki couture en lavender frost

Gepost in beauty

essence metal glam eyeshadow khaki couture en lavender frost, essence metal glam eyeshadow, essence metal glam eyeshadow review essence metal glam eyeshadow swatches, essence metal glam oogschaduw, essence lavender frost, essence khaki couture, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Ik ben dol op matte oogschaduw, maar metallic vind ik ook prachtig. essence heeft een metallic oogschaduwlijn genaamd ‘essence metal glam’, waarvan ik twee kleuren probeerde: khaki couture (donkergroen/khaki van kleur) en lavender frost (lila/lavendel van kleur).

essence metal glam eyeshadow khaki couture en lavender frost, essence metal glam eyeshadow, essence metal glam eyeshadow review essence metal glam eyeshadow swatches, essence metal glam oogschaduw, essence lavender frost, essence khaki couture, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Op bovenstaande foto’s lijken de tinten eigenlijk gewoon grijs, maar dat komt dus door het licht of door mijn camera, die de kleur niet goed wil vastleggen. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, al geeft khaki couture meer kleur af dan lavender frost. Ze hebben beiden ook een andere textuur: lavender frost is meer sheer, heeft een grovere textuur en bevat eerder kleine glitters dan dat deze echt een metallic finish heeft.

essence metal glam eyeshadow khaki couture en lavender frost, essence metal glam eyeshadow, essence metal glam eyeshadow review essence metal glam eyeshadow swatches, essence metal glam oogschaduw, essence lavender frost, essence khaki couture, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Wat ik zo gek vind: eenmaal op de ogen aangebracht zijn de tinten bijna niet meer van elkaar te onderscheiden, terwijl ze geswatcht op de arm toch echt heel verschillend zijn. De kleuren pakken niet goed op mijn ooglid en het resultaat is alsof ik één grijze, metallic oogschaduw heb aangebracht. Khaki couture zit overigens in mijn crease en bij mijn onderste waterlijn en lavender frost zit op het ooglid.

essence metal glam eyeshadow khaki couture en lavender frost, essence metal glam eyeshadow, essence metal glam eyeshadow review essence metal glam eyeshadow swatches, essence metal glam oogschaduw, essence lavender frost, essence khaki couture, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Ik vond de essence metallic glam eyeshadows erg mooi, maar ben wel teleurgesteld over hoe ze eenmaal aangebracht ‘weg lijken te vallen’ op het oog.

essence metal glam oogschaduw kost €2,59 per stuk en is te koop bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties