logo
6 April 2015

End of season

Gepost in mijn outfits

end of season, converse all stars, faux fur jas, faux fur coat, h&m trend faux fur jas, maxi dress, maxi jurk, bordeaux jurk, vintage ketting, statement ketting, riri hearts mac, mac talk that talk lipstick, fashion blogger, fashion is a party, converse chuck taylor all star leather, den haagend of season, converse all stars, faux fur jas, faux fur coat, h&m trend faux fur jas, maxi dress, maxi jurk, bordeaux jurk, vintage ketting, statement ketting, riri hearts mac, mac talk that talk lipstick, fashion blogger, fashion is a party, converse chuck taylor all star leather, den haagend of season, converse all stars, faux fur jas, faux fur coat, h&m trend faux fur jas, maxi dress, maxi jurk, bordeaux jurk, vintage ketting, statement ketting, riri hearts mac, mac talk that talk lipstick, fashion blogger, fashion is a party, converse chuck taylor all star leather, den haagend of season, converse all stars, faux fur jas, faux fur coat, h&m trend faux fur jas, maxi dress, maxi jurk, bordeaux jurk, vintage ketting, statement ketting, riri hearts mac, mac talk that talk lipstick, fashion blogger, fashion is a party, converse chuck taylor all star leather, den haagend of season, converse all stars, faux fur jas, faux fur coat, h&m trend faux fur jas, maxi dress, maxi jurk, bordeaux jurk, vintage ketting, statement ketting, riri hearts mac, mac talk that talk lipstick, fashion blogger, fashion is a party, converse chuck taylor all star leather, den haag

De lente is natuurlijk al een paar weken begonnen. We hebben zeker ook al een aantal mooie lentedagen gehad. Toch heb ik niet het gevoel dat de ‘lente ommekeer’ al geweest is. Het is nog regelmatig vies koud en ik moet echt nog niet denken aan blote benen. Echter, nu voorspeld is dat het het einde van de week richting de twintig graden zal gaan, denk ik dat het momenteel echt ‘end of season’ is. Winter season, heb ik het dan over. En dat betekent dan weer dat het één van de laatste, zo niet laatste, keer zal zijn dat ik deze faux fur jas draag dit seizoen. Ik zal ‘m bést heel erg gaan missen. Want hoewel hij er op de hanger lichtelijk hysterisch uitziet, vind ik ‘m eenmaal aan écht heel leuk.

Ik draag:

ZARA bordeaux jurk als rok (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories zwarte sweater (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend faux fur jas (hier kun je een look alike vinden)
vintage zilverkleurige ketting (hier kun je een look alike vinden)
Converse Chuck Taylor All Star Leather bordeaux sneakers (hier kun je All Stars vinden)
RiRi hearts MAC Talk That Talk lipstick


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties