logo
8 April 2015

IsaDora Twist-up Matt Lips Naked

Gepost in beauty

IsaDora Twist-up Matt Lips Naked, isadora twist-up matt lips, isadora nederland, isadora make-up, isadora v&d, isadora twist-up matt lips review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, isadora twist-up matt lips swatches

IsaDora is helaas nog niet echt doorgebroken in Nederland en dat mag wat mij betreft gauw gebeuren, want ik ben fan van dit merk. Hoewel ik nog niet veel producten van IsaDora heb geprobeerd, lees ik op Scandinavische beautyblogs vrijwel altijd positieve commentaren over dit make-up merk.

Lipsticks in stick- en stiftvorm worden steeds populairder: merk na merk brengt ze uit. Van mij hoeven die sticks niet zo – ik zie de toegevoegde waarde niet zo naast een gewone lipstick-, maar merken moeten natuurlijk blijven vernieuwen. Eigenlijk werkt deze stick ook precies hetzelfde als een lipstick: je kunt ‘m in- en uitdraaien en hij wordt beschermd door een dop.

IsaDora Twist-up Matt Lips Naked, isadora twist-up matt lips, isadora nederland, isadora make-up, isadora v&d, isadora twist-up matt lips review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, isadora twist-up matt lips swatches

De IsaDora Twist-Up Matt Lips beloven ‘velvety matt lips with a satin soft feel’. Die ‘soft feel’ wordt veroorzaakt door anti-oxidanten en hydraterende bestanddelen. Meestal zijn dit soort voedende en romige lipsticks niet zo longlasting, maar de Twist-up Matt Lips belooft juist wél longlasting te zijn.

Naked is, zoals haar naam doet vermoeden, een nude tint. Hij is voor mij wel wat aan de donkere kant voor een nude tint: ik vind het meer een lichte oudroze-/koraaltint. Erg matte vind ik de lipstick ook niet: hij is niet echt glanzend, maar onder matte versta ik toch wat anders.

IsaDora Twist-up Matt Lips Naked, isadora twist-up matt lips, isadora nederland, isadora make-up, isadora v&d, isadora twist-up matt lips review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, isadora twist-up matt lips swatches

Desalniettemin vind ik het een mooi lente-/zomertintje, voelt de lipstick inderdaad zacht aan op de lippen en vind ik ‘m voor zo’n romig product prima longlasting. De stick zelf werkt niet erg precies, dus ik zou de lipstick aanbrengen met een lipkwastje.

IsaDora Twist-up Matt Lips Naked, isadora twist-up matt lips, isadora nederland, isadora make-up, isadora v&d, isadora twist-up matt lips review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, isadora twist-up matt lips swatches

In Nederland is IsaDora te koop bij geselecteerde V&D filialen – zie ook deze post. De IsaDora Twist-Up Matt Lips kosten €13,95 per stuk.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties