logo
20 April 2015

IsaDora Twist-Up Matt Lips Posh Peach

Gepost in beauty

isadora, isadora cosmetics, isadora make-up, isadora nederland, isadora spring 2015, isadora lipstick, isadora twist-up matt lips, isadora twist-up matt lips review, isadora twist-up matt lips swatches, beautyblog, peach lipstick, v&d, fashion is a party, fashion blogger

Een tijdje geleden schreef ik al over één van de IsaDora Twist-Up Matt Lips. Dit weekend probeerde ik een andere kleur: IsaDora Twist-Up Matt Lips Posh Peach. Echt perzik vind ik ‘m niet, al gaat hij bij sommig licht (zonlicht vooral) wel richting oranje. Zoals je ‘m op mijn lippen ziet, vind ik ‘m echter toch vooral roze.

isadora, isadora cosmetics, isadora make-up, isadora nederland, isadora spring 2015, isadora lipstick, isadora twist-up matt lips, isadora twist-up matt lips review, isadora twist-up matt lips swatches, beautyblog, peach lipstick, v&d, fashion is a party, fashion blogger

Het kleurtje vind ik heerlijk, maar van mij had Posh Peach net wat dekkender gemogen. Hij dekt nu zo goed als, maar pas na meerdere laagjes. Hij voelt heel zacht aan op de lippen en droogt ze totaal niet uit, maar blijft niet echt lang zitten. Aangezien IsaDora claimt dat ze longlasting zijn, ben ik dat dus niet helemaal met ze eens. Ook vind ik Posh Peach niet mat, terwijl de lijn juist ‘Twist-Up Matt Lips’ heet.

isadora, isadora cosmetics, isadora make-up, isadora nederland, isadora spring 2015, isadora lipstick, isadora twist-up matt lips, isadora twist-up matt lips review, isadora twist-up matt lips swatches, beautyblog, peach lipstick, v&d, fashion is a party, fashion blogger

Posh Peach is een prima lipstick, maar niet bijzonder. De kwaliteit vind ik wat minder dan Naked.

isadora, isadora cosmetics, isadora make-up, isadora nederland, isadora spring 2015, isadora lipstick, isadora twist-up matt lips, isadora twist-up matt lips review, isadora twist-up matt lips swatches, beautyblog, peach lipstick, v&d, fashion is a party, fashion blogger

IsaDora is te koop bij enkele V&D filialen (zie deze post) en de IsaDora Twist-Up Matt Lips kosten €13,95 per stuk.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties