logo
28 April 2015

Kingsday make-up

Gepost in beauty

Kingsday make-up, fashion is a party, fashion blogger, anastasia beverly hills artist palette, koningsdag make-up, koningsdag outfit, koningsdag 2015, nyc lip stain, oranje eyeliner

Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling om iets ‘Kingsday-achtigs’ te doen met mijn outfit of make-up gisteren (aangezien ik ook niet veel Kingsday-achtigs ging doen). Maar terwijl ik bezig was met opmaken ontstond deze Kingsday make-up al spelenderwijs (zoals dat eigenlijk altijd gaat bij mij). De meningen op Instagram waren erover verdeeld, maar ik vond het in ieder geval wel een originele look voor Koningsdag. Weer eens wat anders dan vlaggetjes op de wangen.

Morgen laat ik jullie zien welk nieuw oogschaduwpalette ik gebruikt heb voor deze look. Stay tuned!

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties