logo
23 April 2015

Throwback Thursday

Gepost in mijn outfits

throwback thursday, fashion is a party, fashion blogger, koningsdag 2015, koningsdag 2014, koningsdag outfit, oranje kleding, oranje outfit, vrijmarkt utrecht, wat te doen op koningsdag, your look for lessthrowback thursday, fashion is a party, fashion blogger, koningsdag 2015, koningsdag 2014, koningsdag outfit, oranje kleding, oranje outfit, vrijmarkt utrecht, wat te doen op koningsdag, your look for lessthrowback thursday, fashion is a party, fashion blogger, koningsdag 2015, koningsdag 2014, koningsdag outfit, oranje kleding, oranje outfit, vrijmarkt utrecht, wat te doen op koningsdag, your look for lessthrowback thursday, fashion is a party, fashion blogger, koningsdag 2015, koningsdag 2014, koningsdag outfit, oranje kleding, oranje outfit, vrijmarkt utrecht, wat te doen op koningsdag, your look for less

Maandag is het alweer Koningsdag. Ongelooflijk: zo post je je New Years Eve outfit, en zo is het eind april.

Omdat ik mijn Koningsdag outfit van vorig jaar nog steeds best wel geslaagd vind, leek het me leuk deze te laten zien in een #tbt.

Wat zijn jullie plannen voor Koningsdag? Ik weet het – net als elk jaar eigenlijk – nog steeds niet. Ik vind de vrijmarkt altijd erg leuk, maar als ik kijk naar wat ik vorig jaar tijdens de vrijmarkt op de kop tikte (ik maakte er een video over toen): ik draag/heb het allemaal niet (meer). Tussen alle rommel lijkt iets leuk, maar als het dan daadwerkelijk in mijn kast hangt, vind ik het toch wat minder. Echter, dit jaar is het natuurlijk wel heel leuk om te interieur shoppen voor ons huisje, maar ook hiervoor geldt eigenlijk: ik wil het hier niet veel voller maken dan het nu is.

Ga je wel voor een oranje outfit of interesseert oranje je niets? Ik denk dat ik oranje wel in mijn outfit ga verwerken, maar liefst een beetje stylish verantwoord. Ook dit jaar geen brulshirt voor mij.


– In samenwerking met Your Look… for less!

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties