logo
8 April 2015

LUSH Mother Superior Bubble Bar

Gepost in beauty

LUSH Mother Superior Bubble Bar, lush bubble bar, lush moederdagcollectie, lush mother superior, lush moederdag, lush badproducten, lush moederdag review, lush mother superior review, lush cosmetics, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ze is niet erg mooi, dat moet ik toegeven. Mijn vader zei: “Het lijkt wel een alsof een kind uit groep één heeft zitten kleien”. Nee, zo’n lelijkerd ben ik niet van LUSH gewend, maar als ze haar werk goed doet is het ze vergeven.

In de LUSH Mother Superior Bubble Bar zit o.a. citroenolie, kersenbloesem en jasmijn. De geur van deze Bubble Bar is lekker fris, maar niet heel sterk (dit zou ook kunnen liggen aan dat ik snotverkouden ben, dus pin me hier niet op vast).

Een Bubble Bar hoort flink te schuimen, maar dat was bij mij nog nooit gebeurd. Nu wel: ik heb eerst de Bubble Bar in bad gelegd en toen de kraan aangezet (normaal doe ik andersom). Het resultaat was lekker veel schuim (zoals je op deze Instagram foto kunt zien).

LUSH Mother Superior Bubble Bar, lush bubble bar, lush moederdagcollectie, lush mother superior, lush moederdag, lush badproducten, lush moederdag review, lush mother superior review, lush cosmetics, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ik had overigens verwacht dat het water hartstikke blauw zou worden, maar Mother Superior geeft niet zoveel kleur af. Ik heb niet de hele Bubble Bar gebruikt, maar het stuk dat op de tweede foto afgebroken is, zodat ik ‘m nog vaker kan gebruiken. Dat vaker gebruiken zal overigens even duren: vandaag verhuis ik naar een badloos appartement, dus voorlopig geen gebadder meer voor mij.

LUSH Mother Superior Bubble Bar komt uit de limited edition moederdagcollectie van LUSH en kost €5,95 voor 100 gram – je koopt ‘m hier online.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties