logo
5 April 2015

LUSH Yummy Mummy Showergel en Bodyconditioner

Gepost in beauty

LUSH Yummy Mummy Showergel en Bodyconditioner, lush yummy mummy, lush moederdag, lush moederdagcollectie, lush moederdag review, lush yummy mummy showergel, lush yummy mummy bodyconditioner, beautyblog, lush, fashion is a party, fashion blogger, lush bodyconditioner, lush showergel

Pasen is nog maar net begonnen of LUSH heeft alweer een nieuwe collectie: die voor Moederdag. In de collectie zitten veel badproducten, wat kadosets, maar ook de LUSH Yummy Mummy Showergel en Bodyconditioner.

De Yummy Mummy Showergel is knalpaars, super leuk! Ik ben dol op de showergels van LUSH: aparte, natuurlijke geuren en gemakkelijk in gebruik. Ingrediënten in de showergel zijn onder andere aardbeien, hibiscus en een aantal bloemen. Ik ruik een zoete, maar toch frisse geur.

LUSH Yummy Mummy Showergel en Bodyconditioner, lush yummy mummy, lush moederdag, lush moederdagcollectie, lush moederdag review, lush yummy mummy showergel, lush yummy mummy bodyconditioner, beautyblog, lush, fashion is a party, fashion blogger, lush bodyconditioner, lush showergel

Ik had verwacht dat de bodyconditioner dezelfde geur zou hebben, omdat deze ook dezelfde naam heeft. LUSH schrijft dit ook op haar website, maar toch vind ik de bodyconditioner heel anders ruiken eigenlijk, De geuren lijken wel een béétje op elkaar, maar ik vind ze zeker niet hetzelfde.

Waar de Yummy Mummy Showergel echt een nieuwe favoriet is van me, kan ik aan de bodyconditioner niet goed wennen. Ik vind de geur te zoet en niet fris genoeg. Als ik de hele dag een zoete geur om me heen heb word ik daar echt een beetje misselijk van. Voor af en toe kan het wel, maar zeker niet elke dag. Ik weet niet of het de tonkaboon is, die niet helemaal mijn ding is, of misschien de murumuruboter, maar er zit in ieder geval iets in de bodyconditioner dat me niet aanspreekt. 

Wat is een bodyconditioner eigenlijk precies, vraag je je wellicht af? Een bodyconditioner van LUSH is eigenlijk zoals een bodylotion voor onder de douche, zo blijkt. Het is een bodylotion die je inmasseert, even in laat trekken en vervolgens afspoelt onder de douche. Erna hoef je geen aparte bodylotion meer te gebruiken. Daar kwam ik te laat achter (gebruiksaanwijzingen lezen is niet mijn hobby…), dus ik heb ‘m gewoon als bodylotion gebruikt en niet afgespoeld. Dat gaat ook prima: de bodyconditioner trekt gewoon in zoals een bodylotion zou doen en voedt mijn huid goed. Het enige verschil is dat de geur dus veel meer blijft hangen als je ‘m niet afspoelt. En als je van die geur niet zo houdt is dat niet prettig natuurlijk.

LUSH Yummy Mummy Showergel en Bodyconditioner, lush yummy mummy, lush moederdag, lush moederdagcollectie, lush moederdag review, lush yummy mummy showergel, lush yummy mummy bodyconditioner, beautyblog, lush, fashion is a party, fashion blogger, lush bodyconditioner, lush showergel

De LUSH Yummy Mummy Showergel (hier) kost €15,95 voor 200 gram, de LUSH Yummy Mummy Bodyconditioner (hier) kost €31,95 voor 250 gram. Best aan de prijs dus, maar de showergel vind ik het wel waard.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties