logo
30 April 2015

Manasimakeup Lyster Cream Bronzer

Gepost in beauty

Manasimakeup Lyster Cream Bronzer, manasimakeup, susanne persson, lyster cream bronzer, lyster cream bronzer review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, indie make-up brand, cream bronzer, bronzer

Hoe ik Manasimakeup ontdekte? Natuurlijk via één van mijn favoriete beautyblogs: Killer Colours. Eigenaresse van dit kleine, Zweedse make-up merk is Susanne Persson, ‘who doesn’t really aims it to be a big brand’. Susanne (die in de visagiewereld niet de minste is en de make-up heeft verzorgd van bijvoorbeeld Mary J. Blige en John Legend) wil zich met haar producten focussen op vakmanschap en niet op trends. Susanne maakt duurzame, tijdloze producten waarvan ze als visagist heeft ervaren dat er behoefte aan is. Wat bij deze gedachte past is dat de collectie van Manasimakeup niet groot is: kwaliteit gaat boven kwantiteit. Alle producten die Manasimakeup maakt vind je hier.

Manasimakeup Lyster Cream Bronzer, manasimakeup, susanne persson, lyster cream bronzer, lyster cream bronzer review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, indie make-up brand, cream bronzer, bronzer

Ik probeerde de Lyster Cream Bronzer, een vloeibare bronzer die zowel kleur als glans geeft en gebruikt kan worden voor alle huidtinten (voor de donkere huidtint is het meer een highlighter). Hoewel bronzer vrij onnatuurlijk kan lijken, is de Lyster Cream Bronzer van Manasimakeup juist bedoeld voor een natuurlijk uitziende ‘sun kissed glowing skin’. Susanne miste in haar werk een product als deze en ik begrijp best waarom: de Manasimakeup Lyster Cream Bronzer is niet vergelijkbaar met welke andere bronzer dan ook die ik eerder heb geprobeerd.

Manasimakeup Lyster Cream Bronzer, manasimakeup, susanne persson, lyster cream bronzer, lyster cream bronzer review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, indie make-up brand, cream bronzer, bronzer

Ik ben er helemaal weg van en dat terwijl ik normaal gesproken nooit zo te spreken ben over cream blushes en bronzers: ze gaan bijna altijd vlekken met mijn foundation en worden nooit echt egaal. Bij de Lyster Cream Bronzer is dat anders: hij vloeit zo perfect samen met de huid en foundation en oogt zelfs niet onnatuurlijk als je er veel van aanbrengt. Hij geeft inderdaad die ‘healthy glow’. En mocht je niet zitten te wachten op die glans, dan kun je de bronzer matteren met een finishing powder. Je kunt de bronzer niet alleen op je gezicht, maar op elk deel van je lichaam gebruiken (ik denk dat de bronzer bijvoorbeeld ook heel mooi op de oogleden kan zijn): de Lyster Cream Bronzer is een heel multifunctioneel product.

Manasimakeup Lyster Cream Bronzer, manasimakeup, susanne persson, lyster cream bronzer, lyster cream bronzer review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, indie make-up brand, cream bronzer, bronzer

Manasimakeup is niet goedkoop, maar je ruikt, ziet en en voelt aan alles dat je kwaliteit in handen hebt (behalve aan het potje zelf misschien). Voor de Lyster Cream Bronzer betaal je omgerekend ongeveer €37,-, maar hier krijg je veel product voor, dat ook nog eens erg geconcentreerd is en waar je dus heel lang mee kunt doen. Bovendien voelt de substantie super goed aan: totaal niet chemisch of alsof je make-up draagt, maar eerder alsof je een crèmepje opsmeert.

Manasimakeup Lyster Cream Bronzer, manasimakeup, susanne persson, lyster cream bronzer, lyster cream bronzer review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, indie make-up brand, cream bronzer, bronzer

Ik vind dat Susanne een geweldig product heeft gemaakt en kan je aanraden om deze bronzer te kopen in plaats van bijvoorbeeld drie andere, goedkopere bronzers. Manasimakeup is te koop via de webshop, de verzendkosten zijn gratis.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties