logo
26 April 2015

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Eyeliner

Gepost in beauty

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Eyeliner, miss sporty, miss sporty eyeliner, cat eye, cat eyeliner, Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Eyeliner review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, wing eyeliner, miss sporty boost je make-up collectie, budget eyeliner, goede eyeliner

Nieuw van Miss Sporty: de Miss Sporty Boost Je Make-Up! collectie. Hierin vind je drie oogschaduwduo’s, een mascara, vijf lipsticks, vier french manicure nagellakken en een eyeliner. Die laatste zag er erg goed uit en laat ik daarom vandaag aan jullie zien.

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Eyeliner, miss sporty, miss sporty eyeliner, cat eye, cat eyeliner, Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Eyeliner review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, wing eyeliner, miss sporty boost je make-up collectie, budget eyeliner, goede eyeliner

De Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Eyeliner moet – de naam geeft het weg – voor de perfecte cat eye zorgen. De eyeliner is een stift eyeliner en glijdt volgens Miss Sporty soepel langs de wimperrand (maar dat zeggen ze natuurlijk allemaal…).

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Eyeliner, miss sporty, miss sporty eyeliner, cat eye, cat eyeliner, Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Eyeliner review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, wing eyeliner, miss sporty boost je make-up collectie, budget eyeliner, goede eyeliner

Ik vind deze eyeliner heel fijn, zeker gezien zijn prijs. Met de stift kun je zowel een dunnere lijn trekken als een dikkere (als je harder drukt). Als je swatcht is de kleur intens zwart, maar op de ogen vind ik dat niet al-tijd het geval: soms dan laat de kleur het wat afweten en moet ik vaker over de lijn heen om hem helemaal zwart te krijgen. Maar van alle stift eyeliners (niet mijn favoriete eyeliner) die ik de afgelopen tijd geprobeerd heb (van Burberry tot Rouge Bunny Rouge tot Bourjois), vind ik deze het fijnste.

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Eyeliner, miss sporty, miss sporty eyeliner, cat eye, cat eyeliner, Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Eyeliner review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, wing eyeliner, miss sporty boost je make-up collectie, budget eyeliner, goede eyeliner

De Miss Sport Boost Je Make-Up! collectie is sinds 20 april verkrijgbaar bij Etos, DA en bol.com. De Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Eyeliner kost €3,49.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties