logo
11 April 2015

NARS Illuminating Multiple Stick St. Lucia

Gepost in beauty

NARS Illuminating Multiple Stick St. Lucia, nars the multiple, NARS Illuminating Multiple Stick St. Lucia review, nars eye-opening act review, nars eye-opening act collection, nars nederland, nars webshop, nars europa, nars multiple stick, nars st. lucia, highlighter, multifunctioneel, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Even geleden liet ik jullie al dit NARS palette zien uit de NARS Eye-Opening Act collectie en vandaag wil ik jullie een product laten zien waar ik al heel lang verliefd naar heb zitten loeren: een NARS Illuminating Multiple Stick. De tint die ik heb heet ‘St. Lucia’ en komt uit dezelfde Eye-Opening Act collectie.

Een Multiple Stick heeft niet voor niets zijn naam gekregen: het is een product dat je zowel op ogen, wangen als lippen kunt gebruiken. Op de eerste twee plekken zou je ‘m dan waarschijnlijk als highlighter gebruiken.

NARS Illuminating Multiple Stick St. Lucia, nars the multiple, NARS Illuminating Multiple Stick St. Lucia review, nars eye-opening act review, nars eye-opening act collection, nars nederland, nars webshop, nars europa, nars multiple stick, nars st. lucia, highlighter, multifunctioneel, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Laat ik maar met de deur in huis vallen: St. Lucia heeft me teleurgesteld. Ik vind de textuur van deze NARS Illuminating Stick heel erg lijken op deze essence highlighters die ik eens probeerde. Hij is niet vloeibaar, het is ook geen poeder en ik vind het geen gel… het zit ergens tussen die drie in. Je kunt wel met de stick werken, maar dat gaat niet vanzelf.

NARS Illuminating Multiple Stick St. Lucia, nars the multiple, NARS Illuminating Multiple Stick St. Lucia review, nars eye-opening act review, nars eye-opening act collection, nars nederland, nars webshop, nars europa, nars multiple stick, nars st. lucia, highlighter, multifunctioneel, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ik weet niet of dit voor alle Multiple sticks geldt van NARS – ze zijn super populair, dus ik denk van niet…-, maar St. Lucia brengt niet mooi aan over foundation. Hij gaat snel vlekken (hallo drie keer je foundation en highlighter opnieuw doen!) en benadrukt de foundation op je huid. Bovendien vind ik dat de kleur van St. Lucia op de wangen erg wegvalt, terwijl de stick zelf wel veel kleur laat zien. De glans van St. Lucia is ook al vrij bescheiden. Sorry dus als je de Multiple Stick niet duidelijk ziet zitten op onderstaande foto.

NARS Illuminating Multiple Stick St. Lucia, nars the multiple, NARS Illuminating Multiple Stick St. Lucia review, nars eye-opening act review, nars eye-opening act collection, nars nederland, nars webshop, nars europa, nars multiple stick, nars st. lucia, highlighter, multifunctioneel, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Omdat ik wat onzeker ben over deze mening van mezelf, ben ik nog eens wat reviews van anderen gaan lezen over St. Lucia. Misschien ligt het aan mij, doe ik iets fout? Ik word er niet veel wijzer van. De één vindt inderdaad dat St. Lucia erg haar poriën benadrukt, de ander zegt dat St. Lucia de beste Multiple Stick is die NARS ooit gemaakt heeft. Ik zal St. Lucia zeker wat meer tijd geven, maar voor nu houd ik het bij dit oordeel.

Héél erg jammer dat zo’n prijzig product (€41,-) zo tegenvalt. Ik heb er een beetje buikpijn van. NARS Illuminating Multiple Stick St. Lucia is alleen nog hier te koop via de Europese webshop van NARS.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties